Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Un espai per a la brigada municipal

 Un espai per a la brigada municipal
Ampliar en una finestra emergent El nou magatzem de la brigada, a la nau on en el futur es traslladarà Promoció Econòmica
Data de publicació: 07.11.16
La brigada municipal del Papiol compta des de començaments de novembre amb un nou magatzem, a una nau del carrer Monturiol, a la zona industrial. El nou espai permet ressituar en un sol lloc i, així, centralitzar, tot el material que necessiten els brigadiers per fer la seva feina, i també tot el mobiliari que es fa servir per als esdeveniments populars, com tarimes, taules, cadires, entre d’altres, part del qual ha estat ocupant el pàrquing de la biblioteca. El trasllat és imminent.

Totes les coses que s’endreçaran en el nou magatzem de la brigada s’han estat guardant repartides en altres llocs municipals: el solar entre l’escola de música i l’escola Pau Vila, les instal•lacions esportives municipals o el pàrquing soterrani de la biblioteca. Guardar-ho tot al mateix local facilitarà la feina als operaris de la brigada, perquè ho tindran tot en un únic espai, la qual cosa afavorirà l’optimització del temps. A més, els treballadors hi tindran vestidors amb taquilles i dutxes.

I, d’altra banda, quedaran alliberats els espais que fins ara han estat fent de magatzem i es podran destinar a altres usos.

Al pati de la nau, a més, es guardaran els vehicles municipals. La nau del número 24 del carrer Narcís Monturiol té dues plantes, i entre zona d’aparcament (pati), magatzem de la brigada (planta baixa) i espai d’oficines (primera planta), fa uns mil metres quadrats. Precisament, a l’espai destinat a oficines, s’ha de traslladar en un futur l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Papiol, que actualment funciona a l’edifici consistorial. Això permetrà que aquest departament també tingui un espai propi, que es dirà Oficina de Promoció Econòmica del Papiol (OPEP).

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: