Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Suspensió excepcional del servei de pediatria al Papiol durant el desembre

Suspensió excepcional del servei de pediatria al Papiol durant el desembre
Ampliar en una finestra emergent Està previst que el servei torni a funcionar al Papiol el 2 de gener
Data de publicació: 02.12.16
Aquest matí l’Ajuntament del Papiol ha rebut un comunicat oficial de la Direcció de l’Equip d’Atenció Primària de Molins de Rei, del qual depèn l’ambulatori del Papiol, a través del qual s’informa que el servei de pediatria del Papiol, durant el mes de desembre, es donarà al CAP de Molins de Rei. En aquest comunicat s’expliquen també les raons per les quals s’ha decidit que, excepcionalment, això sigui així.

A partir del dia 5 de desembre, l’equip de pediatres que donen servei a les poblacions de Molins de Rei i El Papiol quedarà reduït a només a un pediatre a causa d’una sèrie de baixes. Tenint en compte aquestes circumstàncies extraordinàries, segons explica el comunicat, els serveis d’Atenció Primària i el CatSalut han decidit traslladar temporalment els tres dies del servei de pediatria del Papiol al CAP La Granja de Molins de Rei per centralitzar i optimitzar els recursos.

Preveuen que el 2 de gener, segons ha pogut saber l’Ajuntament a través d’una reunió ahir dijous 1 de desembre, el servei tornarà a comptar amb els tres pediatres de què disposa per atendre els nens i nenes de Molins de Rei i El Papiol i que es pugui, per tant, restablir l’atenció pediàtrica al Papiol i que el servei continuï com fins ara.

Hem de recordar que l’Ajuntament del Papiol no té competències en matèries de sanitat, sinó que les té la Generalitat (CatSalut). Amb tot, ha manifestat als responsable del servei el seu malestar davant la situació actual i ha decidit que recorrerà a la Generalitat de Catalunya per intentar una millora de l’atenció pediàtrica al Papiol i per evitar que es repeteixi la situació.

A sota d'on diu RECUSOS RELACIONATS podeu accedir al comunicat.

Recursos relacionats


Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: