Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Els Reis avisen per WhatsApp que ja són a punt d’arribar al Papiol

Els Reis avisen per WhatsApp que ja són a punt d’arribar al Papiol
Ampliar en una finestra emergent Els Reis també fan servir les novetats tecnològiques per treballar
Data de publicació: 05.01.17
En aquests moments El Papiol enllesteix els preparatius per a la recepció dels convidats més especials: Melcior, Gaspar i Baltasar, tres personatges que any rere any alimenten la il•lusió dels infants i retornen la innocència als adults. La cavalcada començarà a les 6 de la tarda. Segons el darrer missatge de WathsApp dels Reis Mags d’Orient, ja són a pocs quilometres del nostre poble.

Els Reis arribaran al Papiol a primera hora de la tarda. Seran rebuts al castell per les autoritats municipals en nom de tota la població. Al castell, berenaran i descansaran una mica per agafar forces i energies per a la cavalcada i per a la llarga nit que els espera.

La cavalcada de Melcior, Gaspar i Baltasar, que aniran acompanyats de tot el seu seguici, començarà a les 6 de la tarda. Recorrerà els carrers del poble i finalitzarà a la plaça del castell, on els nens i nenes els podran entregar les cartes. A la plaça del castell, per a l’entrega de les cartes, s’hi haurà d’accedir per la plaça de l’Església.

RECORREGUT DE LA CAVALCADA

La cavalcada sortirà de la plaça de l’Església, baixarà pel carrer Major, continuarà per l’Avinguda de la Generalitat avall fins al carrer del Dr. Trueta, des d’on pujarà per l’Avinguda de la Generalitat fins a l’Ajuntament, on recolliran les claus de totes les cases del poble.

A l’ajuntament, els reis faran una parada i des del balcó consistorial dedicaran unes paraules a tots els veïns. La cavalcada es reprendrà i continuarà Avinguda de la Generalitat amunt i pujarà pel carrer Major fins a la plaça de l’Església.Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: