Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

La UCP regalarà aquest diumenge 500 euros en xecs de compra

 La UCP regalarà aquest diumenge 500 euros en xecs de compra
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 09.01.17
Han finalitzat ja les festes de Nadal i, amb elles, la campanya que cada any organitza la Unió de Comerciants i Serveis del Papiol (UCP) per aquestes dates amb l’objectiu de reforçar el comerç local, premiar la fidelitat dels clients i captar més socis. Aquest diumenges 15 de gener, a les 12 del migdia, a la biblioteca Valentí Almirall, es celebrarà la festa de cloenda d’aquesta campanya. En el decurs de la festa, se sortejaran 500 euros en vals de compra. La festa estarà amenitzada per un grup d’animació infantil. Hi està convidat tothom.

Totes aquelles persones, del Papiol i de rodalies, que hagin fet compres aquests dies als establiments de la UCP, i que hagin emplenat les butlletes que els botiguers els han donat per haver-hi comprat, entraran en el sorteig de 5 vals de 100 euros. Els 5 premiats d’aquesta rifa podran gastar el seu xec en qualsevol dels comerços adherits a l’associació de botiguers i serveis del Papiol.

Aquesta és una més de les diferents accions que la UCP, amb la col•laboració de l’Ajuntament del Papiol, fan al llarg de l’any, tant per premiar els seus clients habituals com per fomentar que els establiments i botigues que encara no formen part de l’associació s’hi adhereixin, per tal d’unir forces i impulsar l’activitat comercial local.


Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: