Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

El Papiol és un poble segur

El Papiol és un poble segur
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 02.02.17
Segons les dades facilitades a finals de gener d'aquest any pels Mossos d’Esquadra de Sant Feliu de Llobregat, el nombre de delictes de 2016 al Papiol s’ha reduït respecte de 2015. Els resultats de les estadístiques també revelen que El Papiol és un dels pobles de la zona amb menys delinqüència. Atenent a tot això, es pot dir que El Papiol és un poble on es pot viure amb seguretat.

Segons el resum de les dades presentades per la comissaria de Sant Feliu de Llobregat —que opera a l’àrea de Cervelló, Corbera de Llobregat, Molins de Rei, Pallejà, la Palma de Cervelló, el Papiol, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts, Torrelles de Llobregat i Vallirana—, la delinqüència al Papiol ha disminuït un 32 %, si es comparen els delictes totals que hi va haver el 2015 amb els de 2016.

Respecte d’aquesta notícia, Jordi Medina, regidor de Seguretat Ciutadana del Papiol, es manifesta satisfet de la feina de prevenció que s’està fent conjuntament entre els Mossos i la Policia Local: “La prevenció és la més eficaç de les mesures de seguretat i és en aquest sentit que s’ha de continuar treballant”.

Fa poc més d’un any, a finals de novembre de 2015, Medina, l’alcalde del Papiol, Joan Borràs, i el cap de la Policia Local es van reunir amb els màxims responsables comarcals dels Mossos per parlar, entre d’altres temes, de mesures de seguretat preventiva al terme municipal del Papiol. En aquest sentit, es van comprometre a col•laborar per incrementar la presència policial a la població.

Informació relacionada:
REUNIÓ GOVERN, POLICIA LOCAL I MOSSOS (04.11.15)
http://www.elpapiol.cat/papiol/noticies/detall.php?apartat¬icia=692


Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: