Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Ajut de l’AMB perquè l’Ajuntament del Papiol contracti temporalment un/a agent cívic

Ajut de l’AMB perquè l’Ajuntament del Papiol contracti temporalment un/a agent cívic
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 16.02.17
Gràcies a una subvenció de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), el consistori papiolenc podrà contractar durant un temps una persona que farà les tasques d’agent cívic i notificador/a. Els objectius d’aquest ajut són promoure els comportaments cívics al poble i, d’altra banda, fomentar l’ocupació. La selecció es farà tenint en compte criteris de tipus social. La convocatòria s’adreça principalment a persones que fa temps que no treballen i que estan dins de col•lectius amb dificultats per trobar feina.

Amb aquests tipus de contractes no es pretén donar una feina indefinida a la persona que es contracta. La finalitat és un altra, la de donar oportunitat a determinades persones amb dificultats per tornar al món laboral o a entrar-hi per primer cop, ja que es considera que un cop estàs en actiu és més fàcil tornar a trobar feina. Són plans que tenen en compte la formació i permeten que les persones es reciclin, la qual cosa augmenta les possibilitats per poder accedir a una altra feina.

Els ajuntaments poden desenvolupar de tant en tant aquests tipus de plans ocupacionals, de suport a les polítiques socials municipals, gràcies a subvencions que donen altres administracions destinades a aquesta finalitat.

Aquest pla d’ocupació promogut per l'AMB es fa pensant, bàsicament, en persones que fa temps que són a l’atur i no cobren cap prestació. I, sobretot, en aquelles que tenen més de 45 anys i joves que no han estat mai contractats. Per poder participar en aquest procés de selecció són imprescindibles els requisits següents: un any d’empadronament al Papiol i tres mesos en situació d’atur.

Les tasques que s’encarregaran a l’agent cívic tindran a veure amb la promoció d’actituds cíviques i respectuoses i relacionades amb temes de normativa sobre convivència ciutadana. Els agents cívics també recullen queixes i suggeriments dels ciutadans. En aquest cas, també s’ocuparà de la tasca de notificar.

Les sol•licituds es poden presentar a l’Ajuntament del Papiol fins al 23 de febrer de 2017.

Per a més informació:
http://www.elpapiol.cat/perfil/papiol/recursos/recursos/bases_seleccioagentcivic.pdf

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: