Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Alumnes del Pau Vila aprenen com funcionen les empreses del Papiol

Alumnes del Pau Vila aprenen com funcionen les empreses del Papiol
Ampliar en una finestra emergent Els nens i nenes no han parat de fer preguntes durant tota la visita
Data de publicació: 07.03.17
Eladiet, ubicada al polígon industrial Sud del Papiol, ha estat l’empresa escollida per l’escola Pau Vila del Papiol perquè els alumnes de sisè acabin de comprendre com funciona una fàbrica avui dia. La visita que han fet aquest matí a Eladiet s’emmarca en les diferents activitats que estan fent aquests dies els escolars per estudiar la Revolució Industrial i les cadenes de muntatge d’una fàbrica.

Els nens i nenes de l’escola papiolenca, acompanyats per les seves mestres, el director del centre i el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Papiol, Jordi Medina, han visitat la nau on es fabriquen complements alimentaris naturals i on treballen alguns veïns del poble.

A través de l’exemple d’Eladiet (Elaborados Dietéticos), els de sisè també han pogut comprovar com han evolucionat les fàbriques des de l’època de la Revolució Industrial fins a l’actualitat.

Responsables de l’empresa han explicat als alumnes per què Eladiet és una empresa considerada pionera en molts sentits. Per exemple, es tracta d’una organització que ha eliminat del tot el paper en els seus processos de treball gràcies a l’aplicació de les noves tecnologies, la qual cosa, a banda d'estalviar espai d'arxiu, permet molta més mobilitat als treballadors, que no tenen despatx on guardar expedients i muntanyes de papers, sinó que es connecten a qualsevol dels ordinadors instal•lats per tota la nau, on hi ha tota la informació que necessiten, i es comuniquen entre ells mitjançant un sistema propi de dispositius mòbils que sempre duen penjats a l'orella per estar sempre localitzables.

Els alumnes han mostrat molt d’interès en la visita i han pogut fer als amfitrions tota mena de preguntes, tant relacionades amb els propis productes d’Eladiet com amb la gestió empresarial. El desplaçament fins a les instal•lacions de la fàbrica l’han fet a peu. Han pogut, per tant, passejar una mica per la zona industrial del municipi i conèixer-la una mica més.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: