Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

La visita del delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona al Papiol

La visita del delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona al Papiol
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 08.03.17
El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, va fer ahir al matí una visita institucional al Papiol, on es va reunir l’alcalde, Joan Borràs, el segon tinent d'alcalde, Jordi Bou, el tercer tinent d'alcalde, Albert Querol, i el regidor de Participació ciutadana, Ensenyament i Sanitat, Salvador Auberni. Durant la sessió de treball es van parlar d'alguns dels projectes en què està treballant el govern papiolenc i sobre els quals la Generalitat té certes competències.

El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, va fer ahir al aquest matí una visita institucional al Papiol, on es va reunir l’alcalde, Joan Borràs, el segon tinent d'alcalde, Jordi Bou, el tercer tinent d'alcalde, Albert Querol, i el regidor de Participació ciutadana, Ensenyament i Sanitat, Salvador Auberni. Durant la sessió de treball es van parlar d'alguns dels projectes en què està treballant el govern papiolenc i sobre els quals la Generalitat té certes competències.


L'alcalde i els regidors van explicar al delegat diversos projectes que té en marxa el municipi, com la millora de la connexió entre el riu Llobregat i la muntanya de Collserola a través de diversos corredors verds. Alhora, es va parlar del Papiol com a localitat que vol ser referent de turisme, de natura i de cultura, posant en valor el seu patrimoni arquitectònic, en especial el castell que va ser propietat de l’escriptor i polític català Valentí Almirall (1841-1904). L'Ajuntament està, en aquest sentit, a punt d'aprovar el seu Pla Estratègic de Turisme.

D’altra banda, els regidors van traslladat al delegat diverses demandes, com ara el futur nou consultori mèdic. També van parlar de la situació de la Pedrera Berta.

Després de la reunió el grup va visitar diversos indrets del municipi. Aquesta visita s’inscriu en el programa de treball del delegat per conèixer directament els projectes i l’actualitat de municipis, d’entitats i d’empreses de la demarcació territorial de Barcelona.

http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/299296/ca/delegat-territorial-govern-generalitat-barcelona-visitat-papiol-llobregat.do

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: