Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Treballadores i treballadors de l’Ajuntament i regidora i regidors commemoren el 8 de març

Treballadores i treballadors de l’Ajuntament i regidora i regidors commemoren el 8 de març
Ampliar en una finestra emergent A l'Ajuntament del Papiol treballen més dones que homes
Treballadores i treballadors de l’Ajuntament i regidora i regidors commemoren el 8 de març
Ampliar en una finestra emergent Garcés (asseguda) és actualment l'única regidora del govern del Papiol
Data de publicació: 08.03.17
Una bona representació de la plantilla de treballadores i treballadors de l’Ajuntament del Papiol, majoritàriament integrada per dones, s’han concentrat avui al migdia davant la casa consistorial per llegir un manifest commemoratiu del dia internacional de les dones treballadores. S’han sumat a la lectura del manifest una part de la representació política del municipi, encapçalada per l’alcalde.

El manifest que s’ha llegit és el que han pactat la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis.

Per a la regidora de Serveis Socials, Esport i Turisme, Montse Garcés, “tot i els progressos assolits amb els anys, encara queda camí a recórrer per aconseguir que totes i tots tinguem les mateixes oportunitats”. En aquest sentit, per exemple, Garcés, que és l’única regidora del govern municipal, afegeix que “encara que cada vegada hi ha més homes que s’ocupen de la casa i dels fills, són responsabilitats assumides generalment per les dones, cosa que ens dificulta la conciliació de la vida laboral amb la familiar”.

Amb tot, la regidora anima a les papiolenques a participar en la política municipal. Actualment, al consistori del Papiol, integrat per 11 electes, només hi ha 3 regidores.

Recursos relacionats


Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: