Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Diumenge 12 de març: 9è Gran Premi Vila del Papiol de ciclisme de carretera

Diumenge 12 de març: 9è Gran Premi Vila del Papiol de ciclisme de carretera
Ampliar en una finestra emergent Amb la samarreta grisa, Salvador Gálvez, organitzador del premi
Data de publicació: 09.03.17
Anunciem la matinal de ciclisme de carretera que tindrà lloc aquest diumenge 12 de març a la zona del polígon Industrial Sud del Papiol. Una carrera de 60 km organitzada per novè any consecutiu pel club ciclista GALVESPORT, amb el suport de l’Ajuntament del Papiol i el Club Bici Muntanya del Papiol. L’esdeveniment és un exemple de la notable afició a la bicicleta que hi ha en aquesta localitat. Es tracta del 9è Gran Premi Vila del Papiol, una carrera que puntua per a la Xallenge Catalana de Veterans 2017.

En aquesta carrera poden participar ciclistes de la categoria de veterans federats a la Federació Catalana de Ciclisme. Les modalitats d’aquest premi, masculines i femenines, són Master 40, Master 50 i Master 60. Els participants faran un circuit de 35 o 30 voltes dins del polígon industrial Sud del Papiol.

Fins ara, els ciclistes competien tots junts. Aquest any, com a novetat d’aquesta edició, ho faran en dos torns. Primer competiran els participants masculins de la franja dels 40 anys (35 voltes). A continuació, els participants masculins de les franges de 50 i 60 anys, juntament amb les dones (30 voltes).

La primera carrera començarà a les 10 del matí i, segons l’organització, està previst que la segona comenci cap a dos quarts de 12, un cop finalitzada la primera. El veí del Papiol Salvador Gálvez, organitzador del premi, explica que aquesta novetat ve donada perquè “els darrers temps ha crescut moltíssim el nombre d’aficionats i aficionades al ciclisme de carretera de més de 40 anys”. Això també ha fet que hagi augmentat el nombre de participants d’aquest premi papiolenc.

Es calcula que cap a les 13 h tindrà lloc l’entrega de premis. Els guardons els entregarà l’alcalde del Papiol, Joan Borràs, que assistirà a l’esdeveniment acompanyat del 1r tinent d’alcalde, Jordi Bou.

També fan possible l'esdeveniment les empreses que hi col·laboren, la majoria del Papiol: Flaix Òfset, Restaurante Los Faroles, Supermercat Avilés, Floristeria Ripoll, Pinarello, Famel Sport i Bicicletes Amat.


Afectacions del trànsit al polígon a causa de la competició:

Prohibit estacionar al polígon: des de les 17 h del dia 10 de març i fins a la finalització de la cursa (aproximadament les 15 h del diumenge 12 de març).

Tall de circulació al polígon: diumenge 12 de març a partir de les 8 h aproximadament i fins a la finalització dels actes.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: