Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

9è Gran Premi Vila del Papiol: Salvador Gálvez, proclamat de nou guanyador de la seva categoria

 9è Gran Premi Vila del Papiol: Salvador Gálvez, proclamat de nou guanyador de la seva categoria
Ampliar en una finestra emergent El veí del Papiol Salvador Gálvez, organitzador de la competició
Data de publicació: 13.03.17
Quasi 200 ciclistes federats a la Federació Catalana de Ciclisme de les categories Màster 40, Màster 50 i Màster 60 (homes) i Elit (dones) van representar ahir diversos clubs catalans en el 9è Gran Premi Vila del Papiol, una carrera de carretera que puntuava dins la Xallenge Catalana de Veterans 2017. El papiolenc Salvador Gálvez, del club Galvesport, organitzador de la carrera, es va proclamar guanyador de la seva categoria (Màster 60) i va quedar tercer en la segona carrera del premi, en què competien els Màster 50, els Màster 60 i les dones (categoria Elit). Aquest any, els ciclistes de la Màster 40 van competir sols.

Una matinal de ciclisme de carretera va tenir lloc aquest diumenge 12 de març a la zona del polígon Industrial Sud del Papiol. Una carrera de 60 km organitzada per novè any consecutiu pel club ciclista GALVESPORT, amb el suport de l’Ajuntament del Papiol i el Club Bici Muntanya del Papiol.

Fins ara, els ciclistes competien tots junts. Com a novetat d’aquesta edició, ho van fer en dos torns. Primer van competir els participants masculins de la franja dels 40 anys (Màster 40). A continuació, els participants masculins de les franges de 50 i 60 anys (Màster 50 i Màster 60), juntament amb les dones de 40 anys en amunt (Elit).

La novetat ha vingut donada perquè els darrers temps ha crescut notablement el nombre d’aficionats i aficionades al ciclisme de carretera de més de 40 anys. Això també ha fet que hagi augmentat el nombre de participants d’aquest premi papiolenc.

Els participants del primer torn van fer un circuit de 35 voltes dins del polígon industrial Sud del Papiol i els del segon, 30.

Ismael Tudó (club Biela – Pyroteck) va ser el primer de la Màster 40; Miguel Ángel Cherino (Gerunda Club), el de la Màster 50, i Salvador Gàlvez (club Galvesport-Pinarello), el de la Màster 60. Anna Moncada (club Catema.cat) va ser la primera de l’única categoria femenina per a les ciclistes veteranes (Elit).

Els trofeus els van entregar l’alcalde del Papiol, Joan Borràs, el 1r tinent d’alcalde, Jordi Bou, i el 2n tinent d’alcalde, Albert Querol.

L'esdeveniment va comptar amb la col•laboració de: Flaix Òfset, Restaurante Los Faroles, Supermercat Avilés, Floristeria Ripoll, Pinarello, Famel Sport i Bicicletes Amat.

Totes les classificacions a: https://www.ciclisme.cat/cursa/carretera/9e-gp-papiol

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: