Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Arranjament del túnel de vianants per anar a l’estació

Arranjament del túnel de vianants per anar a l’estació
Ampliar en una finestra emergent El túnel no es podrà fer servir mentre hi estiguin treballant
Data de publicació: 05.04.17
La setmana que ve el túnel que utilitzem per anar a peu a l’estació de tren del Papiol quedarà tancat. El motiu és que dilluns 10 d’abril començaran les obres d’arranjament d’aquest pas. Està previst que les obres es facin en tres dies, durant els quals els vianants haurem de fer servir la mateixa carretera que els cotxes.

Amb la creació del nou pàrquing contigu a l’estació de Renfe, s’ha reordenat aquesta zona del Papiol, que ara és més segura, tant per als vehicles com per als vianants. En aquest sentit, encara hi falten algunes millores, i per això l’Ajuntament ha arribat a un acord amb la concessionària d’autopistes Abertis perquè arrangi el túnel que creua per sota l’autopista i que utilitzem per anar a peu a l’estació.

Els treballs d’arranjament d’aquest túnel es faran la setmana vinent. Començaran dilluns 10 d’abril i la previsió és que durin tres dies. Durant aquest temps, no es podrà utilitzar el túnel. Això vol dir que no es podrà passar per la drecera que va des del final del carrer de Sant Antoni —que és el lloc on comencen les escales que van a parar al túnel— fins a la carretera que passa per l’estació de tren del Papiol, la C-1413z.

Fins que no finalitzin els treballs, el camí alternatiu per fer a peu aquest tram serà la carretera per on circulen els cotxes, la BV-1466. Els operis de l’obra senyalitzaran aquest pas alternatiu.Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: