Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Pagesos i Ajuntament presenten el cartell de la 35a Festa de la Cirera del Papiol

Pagesos i Ajuntament presenten el cartell de la 35a Festa de la Cirera del Papiol
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 24.05.17
Els dies 3 i 4 de juny El Papiol tornarà a retre homenatge a la cirera, una fruita que va arribar a ser molt important per a l’economia del municipi fa unes dècades. Ho farà com sempre, amb una festa, organitzada pels agricultors de la localitat i l’Ajuntament. Pagesos i Ajuntament ens presenten el cartell de l’edició de la festa de 2017, un cartell que fa referència a la capacitat creativa per continuar esprement la cirera, una fruita actualment escassa, però de la qual, amb inventiva, encara es pot treure suc. Aquesta és la idea que ha inspirat el cartell. El programa d’activitats que farcirà la festa es presentarà ben aviat.

El cartell de l’any passat parlava de treure suc de la terra; el d’enguany convida a tastar aquest suc: el Suc de la Festa de la Cirera del Papiol, un producte exclusiu, elaborat al Papiol per a l’ocasió.

L’elaboració especial d’aquest producte ha comportat tot un procés complet de creativitat, que ha quedat representat al cartell amb una palla clavada en una cirera per poder-hi beure.

“Vine a tastar el suc de la nostra festa”

El cartell, a banda de fer referència a un suc que es podrà tastar fins que s’esgotin les existències, també fa al•lusió a l’essència de la festa. Una festa cimentada en les arrels, però amb la mirada en el futur.

El Suc de la Festa de la Cirera del Papiol ha estat elaborat per l’empresa Eladiet, instal•lada al municipi, amb motiu de la 35a edició de la festa. S’ha fet a través d’una fórmula de patrocini actiu, desinteressadament, per col•laborar amb l’esdeveniment.

La Festa de la Cirera del Papiol d’aquest any s’ha farcit amb un programa d’activitats pensat per a tots els públics que aviat també es farà públic.

El cartell de la festa ha estat dissenyat per Opacline.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: