Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Inaugurada l’Oficina de Promoció Econòmica del Papiol, la número 22 de la comarca

Inaugurada l’Oficina de Promoció Econòmica del Papiol, la número 22 de la comarca
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 26.05.17
El Papiol ha inaugurat oficialment aquest matí l’Oficina de Promoció Econòmica del municipi. Amb la del Papiol, ja són vint-i-dues les oficines del Baix Llobregat que treballen per dinamitzar l’economia d’una comarca de trenta municipis. S’ha presentat com un lloc de serveis que vol ser de referència i on poder compartir experiències i generar sinergies, i que té a veure amb la necessitat de tenir un punt d’atenció a la zona on es troben la majoria de les empreses de la població, el polígon industrial Sud.

La inauguració presidit pel president del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Josep Perpinyà, acompanyat de l’alcalde del Papiol, Joan Borràs, i el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Medina, entre altres autoritats locals i comarcals. Hi ha assistit també diferents agents relacionats amb l’activitat econòmica local i l’ocupació, com representats d’algunes e empreses, serveis i comerços de la població.

Perpinyà ha felicitat la iniciativa del govern papiolenc, una iniciativa que manifesta una “voluntat d’atendre les necessitats de la comarca per fer front a la reducció de l’atur o millorar la formació professional per a l’ocupació”.
“Una voluntat recolzada per les polítiques metropolitanes”, ha afegit el president del Consell Comarcal.

Per la seva banda, l’alcalde del Papiol, Joan Borràs, ha parlat del Papiol com “un poble amb ganes d’estar present a la comarca” i del significat de la inauguració de l’oficina: “un exemple més d’aquesta dinàmica de fer-nos representatius i de posicionar El Papiol”. Borràs també posat l’accent en a la “necessitat que tots els agents implicats en l’economia local hi col•laborin”.

----------------------------------------
L’oficina va entrar en funcionament a l’abril
----------------------------------------


El departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament ja prestava alguns dels serveis que ofereix ara l’Oficina de Promoció Econòmica del Papiol (OPEP). Ara, l’aposta que fa el govern municipal és destinar-hi més recursos per ampliar-los i millorar-los, de cara a obtenir uns resultats més satisfactoris.

El departament es va traslladar a principi d’abril al polígon industrial sud, a l’oficina de la nau del carrer de Narcís Monturiol, número 24, a l’Oficina de Promoció Econòmica del Papiol (OPEP), que és com es diu el nou espai, on ja es presten diferents serveis relacionats amb l’activitat econòmica, l’emprenedoria, l’ocupació i la formació.

L’OPEP vol ser un lloc de serveis i de referència, així com un espai de trobada on poder compartir experiències i generar sinergies. La decisió del Govern d’ubicar-la al polígon industrial Sud té a veure amb la necessitat de tenir un punt d’atenció a la zona on es troben la majoria de les empreses de la població.

En aquest sentit, Jordi Medina, regidor de Promoció Econòmica del Papiol, ha explicat que fa dos anys que el govern del Papiol treballa en aquest projecte, i que es va començar per “picar, una per una, a les portes de totes les empreses per establir un contacte i iniciar una relació”.

A més de donar serveis a les empreses, l’OPEP, que compta amb un equip de professionals que treballa per a la promoció de l’ocupació, presta tot un seguit de serveis que tenen com a finalitat que els veïns i veïnes del poble que busquen feina puguin trobar-la: assessorament i seguiment individualitzat en el procés de recerca de feina a través d’entrevistes, club de feina setmanal o plans de formació. Des de l’OPEP se gestionen també plans ocupacionals.Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: