Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Gelat de cireres del Papiol, un altre producte exclusiu per a aquest cap de setmana

Gelat de cireres del Papiol, un altre producte exclusiu per a aquest cap de setmana
Ampliar en una finestra emergent Gelat artesanal elaborat amb cieres dels Figueras
Data de publicació: 01.06.17
La inventiva papiolenca farÓ possible que durant la 35¬ Festa de la Cirera del Papiol pugem tastar, a banda cireres i altres productes de la terra, productes gastron˛mics que tenen la cirera com a ingredient principal, com el suc elaborat per lĺempresa local Eladiet o els plats del xef Paco Mora. Una altra de les novetats serÓ aquest gelat artesanal fet amb cireres del Papiol, idea dels papiolencs que regenten la creperia i gelateria Mongetes, un producte exclusiu elaborat amb motiu de la festa que tindrÓ lloc aquest cap de setmana del 3 i 4 de juny.

Aquest gelat de cireres estÓ elaborat artesanalment amb ingredient de quil˛metre zero i fresc: cireres del Papiol, de la famÝlia Figueras.

El Carles i la Coral, tots dos al capdavant de lĺestabliment del n˙mero 27 del carrer Francesc MaciÓ del Papiol, van comprar les cireres i ells mateixos van desossar-les una a una. Amb els pinyols i les tiges, expliquen que faran infusions. De la polpa, un gelater artesÓ italiÓ amb obrador a Barcelona, ha fet uns quants litres de gelat amb una recepta de fa tres generacions de la regiˇ italiana de la Cerdenya.

El gelat de cireres papiolenc es vendrÓ fins que sĺacabin les existŔncies, a la parada que la creperia instalĽlarÓ aquest cap de setmana a la plaša del castell del Papiol. A banda de gelat, tambÚ hi haurÓ sorbet de cirera, apte per a les persones amb intolerÓncia a la lactosa.


MÚs informaciˇ sobre la Festa de la Cirera: http://www.elpapiol.cat/papiol/apartats/index.php?apartat=265

Programa de la festa: http://www.elpapiol.cat/perfil/papiol/recursos/recursos/programacirera2017.pdf

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 Ě 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 Ě Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: