Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Relleu d’alcalde i continuïtat del projecte del govern del Papiol

Relleu d’alcalde i continuïtat del projecte del govern del Papiol
Ampliar en una finestra emergent Jordi Bou (a l'esquerra de la imatge) i Joan Borràs
Data de publicació: 09.06.17
El pròxim dilluns 12 de juny tindrà lloc al Papiol un relleu d’alcalde, d’acord amb el pacte de govern vigent. L’acord d’aquest relleu és fruit del pacte per governar al qual van arribar tres dels grups polítics locals del Papiol després de les darreres eleccions municipals. Segons aquest pacte —subscrit pels grups locals del PdCAT, ERC i Sumem pel Papiol—, Joan Borràs (ERC) ha estat l’alcalde del Papiol durant els dos primers anys del mandat; a partir de la setmana vinent, el rellevarà Jordi Bou (PdCAT), fins als propers comicis locals.

Havent arribat ja a la meitat del mandat 2015-2019, els caps de llista dels tres grups que van subscriure l’acord —Jordi Bou (PdCAT), Joan Borràs (ERC) i Salvador Auberni (Sumem pel Papiol), valoren molt positivament el pacte.

Tots tres coincideixen a l’hora d’afirmar que “l’acord està sent positiu per al Papiol en el sentit que tots els integrants de l’equip de govern han estat capaços de treballar conjuntament i amb consens per un objectiu comú: el benestar i la prosperitat del Papiol”. Actualment, el consistori papiolenc es composa d’11 regidors, 7 dels quals formen l’equip de govern.

Arran del relleu d’alcalde, Borràs passarà a ser primer tinent d’alcalde. El govern papiolenc no es refereix al nou nomenament d’alcalde com un canvi, sinó com “un relleu que s’ha d’entendre des de la normalitat, ja que el projecte de govern i les directrius de treball continuaran sent les mateixes”.

L’elecció del segon alcalde del Papiol d’aquest mandat 2015-2019 tindrà lloc durant la sessió extraordinària i oberta al públic del ple municipal de dilluns 12 de juny a les 19 h, a la sala de plens de l’Ajuntament.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: