Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Recordatoris a favor de l’entorn papiolenc

Recordatoris a favor de l'entorn papiolenc
Ampliar en una finestra emergent Els infractors poden ser multats si són vistos
Data de publicació: 26.06.17
Els darrers mesos, al Papiol s’han dut a terme iniciatives ciutadanes per netejar els paratges naturals del municipi. Com a recordatori de la necessitat de mantenir net el nostre entorn, l’Ajuntament del Papiol ha col•locat a diferents punts dels nostres espais verds i naturals uns senyals verticals que informen d’algunes les prohibicions establertes per preservar-los i poder continuar gaudint-los.

Des del grup Acció El Papiol, Neteja Cívica, per exemple, s’han fet diverses convocatòries per sortir a recollir deixalles dels nostres boscos; i en el marc de la Jornada de Neteja Europea, el passat 14 de maig una cinquantena de voluntaris va fer una batuda a les Escletxes gràcies a la qual es van recollir més de 1.400 kg de residus, la majoria terres i runes.

Per continuar conscienciant sobre la importància de respectar el medi ambient, l’Ajuntament del Papiol ha col•locat a diferents punts dels nostres espais verds i naturals uns senyals verticals que informen d’algunes de les prohibicions establertes per preservar-los i poder continuar gaudint-los. Així, el departament de Medi Ambient recorda la prohibició de llençar-hi escombraries i enderrocs, o de fer-hi foc o arrencar-hi plantes. Uns comportaments que es consideren incívics i que es poden sancionar si els infractors són enxampats.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: