Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Festes presenta el cartell de la Festa Major 2017

Festes presenta el cartell de la Festa Major 2017
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 13.07.17
Aquest estiu, les regidories de Festes i Comunicació de l’Ajuntament del Papiol han volgut il•lustrar amb una imatge i descriure amb una frase la Festa Major del Papiol a través d’un cartell “molt conceptual però alhora molt gràfic per a les papiolenques i els papiolencs”. Així introdueix el cartell de la Festa Major del Papiol d’aquest any Adrià Rius, regidor responsable d’aquestes dues regidories, qui també explica com ell i el seu equip han treballat el missatge: “Hem escollit un parell d’idees i les hem combinat i barrejat, amb una gran cullera”.

------------------------------------------------------------
AL PAPIOL, HI HA LA BONA CONFITURA...
Llepem la cullera fins deixar-la neta!
------------------------------------------------------------
«

Hauríem pogut triar unes altres idees, entre moltes, però aquest any hem volgut explicar les singularitats de la nostra festa a través d’aquestes: tenim una festa que conserva tradicions molt nostres i que venen de força lluny en el temps, com el ball de confeti blanc; i tenim una festa que incorpora novetats per adaptar-se als temps actuals, com moltes de les activitats que proposen les nostres penyes, associacions i entitats, que de mica en mica, els darrers anys, han anat definint la indumentària de la festa papiolenca d’avui. Els nostres conjunts de Festa Major (“outfits” per als més moderns) són ara les samarretes de cada colla.

El nostre esperit de festa, però, es manté intacte: sortim de casa en grup i endreçats per colors per acabar dibuixant un autèntic i multicromàtic mosaic de gent. Hem volgut destacar aquesta imatge calidoscòpica que vesteix els carrers del Papiol durant els intensos dies de la festa com un dels nostres actius a l’alça.

Aquesta és la nostra confitura: la confitura blanca de l’època de les fotos en blanc i negre; i la confitura multicolor de l’època dels instants compartits a Facebook, Twiter o Instagram. Instants del segle XXI que volen reflectir experiències, vivències.

De vivències i experiències papiolenques, n’aniran plenes les xarxes aquest dies. I totes seran autèntiques, especials i diferents; tan autèntiques, especials i diferents com cadascun i cadascuna dels papiolencs i papiolenques que ens trobem i barregem per fer poble. Sensacions pròpies i úniques, però totes amb un gust intens de convivència.

De tot això té gust la Festa Major del Papiol; d’això té gust la nostra confitura. Llepem la cullera fins deixar-la neta!
»
------------------------------------------------------------
Adrià Rius
Regidor de Festes i Comunicació
(El disseny del cartell és del taller creatiu Opac)

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: