Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

La nova vorera de la carretera de l’Estació

La nova vorera de la carretera de l’Estació
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 24.11.17
Dilluns d’aquesta setmana van començar les obres de construcció d’una vorera a la carretera de l’Estació del Papiol, de la banda de l’autopista. La vorera anirà des del pont d’entrada a la població (el de l’autopista) fins al nou pàrquing de l’estació de Renfe. També se n’arranjaran els marges.

La generació d’aquesta vorera, que connectarà l’estació de tren amb el Polígon Industrial Sud del Papiol, se suma al conjunt d’obres que s’han estat fent per reordenar i condicionar aquesta zona del poble i fer-la més segura, per als vehicles i per als vianants.

A principi de febrer de 2017, els usuaris de tren de Rodalies van poder estrenar el nou pàrquing gratuït de l’estació del Papiol, amb capacitat per a una setantena de vehicles; i durant el mes d’abril, es va arranjar el túnel que creua per sota de l’autopista i que utilitzem per accedir a peu a l’estació.

Per fer tots aquests treballs, l’Ajuntament del Papiol ha comptat amb la col•laboració de la Generalitat, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i la concessionària d’autopistes Abertis.

El finançament de les obres de construcció de la nova vorera a la carretera de l’Estació va cent per cent a càrrec del pressupost de manteniment de carreteres de la Generalitat.

Està previst que s’acabi en un parell de setmanes. També s’arranjarà el pas de vianants que hi ha davant de la sortida del túnel a la carretera de l’Estació; s’hi col•locaran uns reductors de velocitat.

Un cop finalitzades, podrem tornar a fer el camí habitual per anar en cotxe a l’estació de Renfe.


Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: