Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Més carrosses!

Més carrosses!
Ampliar en una finestra emergent La carrossa de les joguines, la novetat d'enguany
Data de publicació: 08.01.18
Un any més, la cavalcada dels Reis d’Orient al Papiol ha estat un dels esdeveniments amb més participació i concurrència. Moltes i molts, de totes les edats, vam sortir al carrer divendres al vespre a rebre Melcior, Gaspar i Baltasar. Ens va acompanyar una temperatura quasi primaveral. Enguany s’ha incorporat a la desfilada una carrossa més.

La cavalcada dels Reis va començar a les 6 de la tarda a la plaça de l’Església. Els Reis i tots el seu seguici van sortir del castell, on havien estat descansant una mica. Les carrosses reials van recórrer els carrers del Papiol per tornar una estona més tard a la plaça del castell, on els infants van poder lliurar les cartes als Mags. Ha estat el segon any que s’ha triat aquest emplaçament.

El canvi del lloc per al lliurament de les cartes va ser una de les novetats de 2017. Una novetat destacable de 2018, les dues plataformes noves per a les carrosses que ha adquirit l’Ajuntament.

Els dos darrers anys l’Ajuntament del Papiol ha fet una inversió important per a les carrosses: l’any passat es va comprar una plataforma i aquest any se n’han comprat dues. Això ha permès anar incorporant carrosses noves a la desfilada.

Aquest 2018, la carrossa nova ha estat la de les joguines; el 2017 s’hi va incorporar la del bosc encantat (que encara es va fer un una plataforma vella), i el 2016 la del carbó. Totes tres guarnides i ambientades per entitats locals.

Segons els responsables municipals, la inversió no s’ha fet només perquè l’esdeveniment llueixi més, sinó que també es fa per complir amb les exigències de les normatives de seguretat.

COL•LABORACIÓ I VOLUNTARIAT FAN POSSIBLE EL SEGUICI REIAL

La cavalcada dels Reis anava encapçalada pel camió de l’Estrella, amb el patge Amelí, que obria pas a les carrosses dels Reis, les carrosses de les entitats, el Cavall Armat carregat de regals, personatges d’animació diversos i les nenes i els nens de l’Esport Base, que flanquejaven les carrosses reials amb torxes. Totes les carrosses remolcades per vehicles de veïns que col•laboren en fer realitat la cavalcada.

Les tres plataformes noves s’han anat destinant a les carrosses de les entitats, decorades i guarnides per voluntàries i voluntaris d’entitats i associacions locals Cria Papiol, Esplai Pa Amb Tomàquet, Esport Base Del Papiol i Grup de Diables del Papiol, que van treballar els dies previs per omplir de fantasia i màgia la carrossa del bosc encantat, la carrossa de les joguines i la carrossa del carbó.


Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: