Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Notícies

 • El Banc de Sang agraeix la col·laboració del Papiol
  Data de publicació: 19.03.18
  Una trentena de donants van acudir dissabte passat a la crida del Banc de Sang i Teixits de la Generalitat de Catalunya, que va fer venir durant el matí una de les seves unitats mòbils fins a la Biblioteca Valentí Almirall. A través d’una carta adreçada a l’Ajuntament, el Banc agraeix les donacions, que van superar les de la convocatòria anterior.
 • La Mitja Kids promou una campanya per recollir calçat per a un poble del Marroc
  Data de publicació: 16.03.18
  La carrera de muntanya papiolenca per a infants i joves Mitja Kids organitza una campanya per recollir sabates d’infant entre els veïns i veïnes del Papiol i enviar-les a un poble del Marroc anomenat Khamlia. Aquesta acció amb finalitats solidàries es farà durant tota la setmana vinent, de dilluns 19 a divendres 23 de març. El lloc on es pot deixar el calçat és l’OAC de l’Ajuntament.
 • 10 anys del Gran Premi Vila del Papiol
  Data de publicació: 15.03.18
  Aquest diumenge 18 de març el Polígon Industrial Sud del Papiol acollirà de nou una matinal de ciclisme de carretera per veterans i veteranes, una carrera que puntua dins la Xallenge Catalana de Veterans 2018. Hi participaran ciclistes federats a la Federació Catalana de Ciclisme de les categories Màster 40, Màster 50 i Màster 60 (homes) i Elit (dones) de diversos clubs catalans.
 • El pati del Castell del Papiol s’habilita com a pàrquing temporalment
  Data de publicació: 12.03.18
  Demà dimarts 13 de març quedarà obert al públic el pati del Castell com a pàrquing públic gratuït mentre duri la rehabilitació del carrer Major i de la plaça de l’Església. Aquest aparcament provisional, amb entrada per Abat Escarré, es podrà utilitzar temporalment com a pàrquing alternatiu a les places que han quedat inutilitzables arran dels treballs a la zona.
 • El Papiol rep una subvenció de 30.000 euros de la Xarxa Xaloc
  Data de publicació: 27.02.18
  El Servei d’Ocupació municipal del Papiol, adscrit a l’Oficina de Promoció Econòmica, rebrà una prestació de 30.000 euros motivada pel nombre d’actuacions registrades dutes a terme el 2017 per ajudar a trobar feina a qui la cerca i per facilitar a les empreses a cobrir les seves vacants.
 • Els nens i nenes de l’Escola es fan seu el patrimoni cultural del poble
  Data de publicació: 27.02.18
  L’Escola Pau Vila del Papiol dedica uns dies l’any a treballar sobre un tema des de diferents enfocaments: la Setmana Temàtica, un projecte que vol potenciar les diferents competències dels escolars. Amb motiu de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural, la regidoria de Cultura va proposar a l’Escola que el centre d’interès de la Setmana Temàtica d’enguany fos el patrimoni cultural del Papiol, amb l’objectiu que els nens i nenes se’l facin seu.
 • Presentació del Protocol local per a l’abordatge integral de la violència masclista
  Data de publicació: 20.02.18
  El proper dimecres 28 de febrer es presentarà al Papiol un protocol local d’actuació davant els casos de violència de gènere i d’atenció a les dones que en són víctimes. Les professionals i els professionals que hi han treballat consideren que es tracta d’un pas endavant per al nostre municipi pel que fa a la problemàtica, ja que el document estableix les pautes d’actuació perquè puguin abordar-la d’una manera integral, conjuntament, coordinadament, en xarxa.
 • El servei municipal als joves del Papiol ja té pàgina a Facebook
  Data de publicació: 14.02.18
  El departament municipal que gestiona els serveis a les persones ha obert una pàgina a Facebook adreçada especialment als joves i a les joves amb l’objectiu de compartir informació amb aquest col•lectiu. No cal estar donat d’alta a Facebook per poder consultar el contingut d’aquesta pàgina.
 • La Diputació de Barcelona s’interessa per la promoció econòmica del Papiol
  Data de publicació: 14.02.18
  L’assessora de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, Montserrat Tordera Vigas, ha visitat aquest matí El Papiol i s’ha reunit amb l’alcalde de la localitat, Jordi Bou, el primer tinent d’alcalde, Joan Borràs, i el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Medina, per parlar del desenvolupament econòmic de la població.
 • Alumnes del Pau Vila estudien la Festa Major
  Data de publicació: 02.02.18
  Els nens i nenes del col•legi de primària Pau Vila del Papiol estudien aquests dies la Festa Major del seu poble, el seu significat, el que representa, com s’organitza, els seus elements... Aquest matí, un grup d’escolars ha visitat el local del Cavall Armat, davant l’Ajuntament. Han pogut veure la bèstia de foc, icona de les festes papiolenques, i han pogut parlar amb membres de l'entitat del Cavall Armat. La canalla vestia samarretes de diferents colors, un gest que feia referència a la indumentària de les penyes per la Festa Major.
 • L’Ajuntament distribueix un calendari amb les dates de la recollida de trastos i esporga
  Data de publicació: 29.01.18
  El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament del Papiol està distribuint per les llars del poble un calendari de 2018 en el qual s’han assenyalat quins dies podem llençar els voluminosos i l’esporga. D’altra banda, el calendari va acompanyat d’un full informatiu que recorda el funcionament dels nous serveis.
  ------------------------------------------------------------------------------------------
 • El CEM El Papiol compta amb una de les millors calderes de biomassa d’Europa
  Data de publicació: 26.01.18
  En els darrers mesos s’han fet al Centre Esportiu Municipal (CEM) del Papiol una sèrie de reformes per ampliar els espais destinats a les activitats esportives i, d’altra banda, per millorar el sistema de calderes. Així, les instal•lacions esportives municipals del Papiol compten ara amb una de les calderes de biomassa més eficients d’Europa quant a estalvi energètic i emissions de CO2.
 • La policia demana que se’ls avisi davant qualsevol sospita o indici de robatori
  Data de publicació: 25.01.18
  Diferents cossos policials treballen coordinadament per posar fi a l’onada de robatoris a domicilis que estan patint diversos municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona. Al Papiol, el proper dilluns tindrà lloc a l’Ajuntament reunió en la qual responsables del Govern local, Policia Local i Mossos parlaran sobre diferents aspectes de la seguretat de la població, entre els quals, els robatoris a les llars.
 • Es comença a definir com serà el nou centre cultural polivalent
  Data de publicació: 16.01.18
  El nou centre sociocultural del Papiol s’ubicarà al carrer de Ca n’Esteve de la Font, davant de la biblioteca municipal. El projecte compta amb el finançament de la Diputació de Barcelona. La Diputació ha fet un estudi i proposa com ha de ser el futur equipament.
 • Comença la millora del centre
  Data de publicació: 08.01.18
  Aquesta setmana està previst l’inici dels treballs per remodelar i millorar el carrer Major i la plaça de l’Església del Papiol. El projecte també inclou actuacions a la plaça de Gaudí i a un tram del carrer de l’Abat Escarré. Té com a objectius revalorar el nucli històric i guanyar espais públics que li donin vida, com una plaça de referència.
 • Més carrosses!
  Data de publicació: 08.01.18
  Un any més, la cavalcada dels Reis d’Orient al Papiol ha estat un dels esdeveniments amb més participació i concurrència. Moltes i molts, de totes les edats, vam sortir al carrer divendres al vespre a rebre Melcior, Gaspar i Baltasar. Ens va acompanyar una temperatura quasi primaveral. Enguany s’ha incorporat a la desfilada una carrossa més.
 • Posem difícil la feina als lladres!
  Data de publicació: 04.01.18
  Ajuntament, Policia Local i Mossos recorden que la prevenció és la millor mesura perquè no hi hagi robatoris als domicilis. Amb l’objectiu de dificultar l’activitat dels lladres, aquests dies s’ha incrementat la presència policial al Papiol. D’altra banda, els cossos de seguretat recomanen als veïns que, a més, prenguin certes mesures per evitar que els delinqüents entrin a robar a les cases.
 • Convocat el 10è Premi Elsa Garcia de narrativa curta del Papiol
  Data de publicació: 02.01.18
  L’Associació Setmana Cultural del Papiol ha obert ja la convocatòria 2018 del concurs literari papiolenc. Ja fa 10 anys que aquesta entitat local convoca aquest certamen, amb el suport de la regidoria de Cultura. Hi ha temps per presentar-s’hi fins el 28 de febrer. Divendres 20 d’abril, en un acte públic, coneixerem el guanyador o guanyadora, que s’endurà un premi de 500 euros. El concurs, que rep treballs d’arreu del països catalans, té com a objectiu fomentar i promoure la creació literària en llengua catalana entre joves i adults.

 • Cavalcada de Reis 2018 al Papiol
  Data de publicació: 01.01.18
  Al Papiol, un lloc molt familiar, els Reis d’Orient poden mostrar-se realment com són, molt accessibles i atents; i sempre i tenen temps per fer-se fotos amb tots els nens i nenes que s’acosten a fer entrega de la carta. Melcior, Gaspar i Baltasar repeteixen cada any que El Papiol és dels pobles on la rebuda és més càlida. La cavalcada començarà a les 6 de la tarda. Sortirà des de la plaça de l'Església.
 • Resultats de les eleccions del 21D al Papiol
  Data de publicació: 22.12.17
  La participació ahir al Papiol va ser altíssima. El 83,18 % dels papiolencs i papiolenques amb dret a vot van participar en les eleccions al Parlament de Catalunya del 21D. Pel que fa als resultats, ERC va ser la opció més votada al Papiol, seguida de Cs i JxCat.
Pàgina de resultats:    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: