Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Notícies

 • Aquest diumenge el Papiol netejarà el seu entorn natural (Clean Up Day)
  Data de publicació: 09.05.18
  En el marc de l’European Clean Up Day, per al pròxim diumenge 13 de maig s’han organitzat al Papiol dues activitats amb la finalitat de netejar l’entorn natural papiolenc. Així, papiolencs i papiolenques recolliran durant el matí la brossa que trobin pel camí de Ca n’Amigonet i per recorregut que proposa la 32a Caminada Popular del GEP.
 • Joves prodigis del piano aquest dissabte a “Can Pongi”
  Data de publicació: 02.05.18
  L’Escola Municipal de Música del Papiol Miquel Pongiluppi acollirà el proper dissabte 5 de maig un concert que reunirà dos mestres de piano i els seus alumnes, considerats joves talents. Entre aquest grupet de pianistes avantatjats d’entre 13 i 17 anys, es troba el jove papiolenc Joan Flores Bassas. Joan Flores va començar els seus estudis musicals a l’Escola de Música del Papiol (“Can Pongi”), i ara torna a oferir-nos aquest concert amb els seus companys, de la ma del seu mestre actual, Xavier Pardo Sabartés.
 • L’AMB estudia la nostra relació amb el Parc Riu Llobregat
  Data de publicació: 27.04.18
  L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) està fent una enquesta per conèixer com valorem el Parc Riu Llobregat els habitants dels municipis metropolitans per on passa el Llobregat, així com l’ús que en fan i la freqüència. La informació que se’n reculli ha de servir per augmentar el coneixement de la realitat metropolitana i per planificar millor les actuacions en l’àmbit del riu Llobregat al seu pas per la zona metropolitana.
 • S’espera una alta participació en la Mitja Kids de l’1 de maig
  Data de publicació: 26.04.18
  El proper dimarts 1 de maig tindrà lloc la tercera edició de la cursa de muntanya Mitja Kids del Papiol, la versió infantil i juvenil de la Mitja del Castell. L’objectiu de la Mitja Kids és encomanar la passió per aquestes curses des de ben petits. Atès el nombre d’inscripcions, en augment des de la primera edició, la Mitja Kids pot presumir d’haver-ho aconseguit. Dimarts n’hi haurà que correran amb bolquers.
 • Què podem fer pel medi ambient? Què està al nostre abast?
  Data de publicació: 18.04.18
  Si separem i llencem bé la brossa, podríem arribar a reciclar el 90% dels residus. I si llencem millor l’orgànica tindrem molt guanyat, perquè és molt fàcil de compostar. Se’n fa adob per nodrir la terra.
 • Premis per a la clientela dels comerços de la zona del carrer Major del Papiol
  Data de publicació: 13.04.18
  Dilluns 16 d’abril, la Unió de Comerciants del Papiol (UCP) engegarà una campanya per premiar la fidelitat dels dotze establiments afectats pels treballs de remodelació i millora del carrer Major i plaça de l’Església. Els clients i les clientes hauran de rascar les targetes amb què se’ls obsequiarà per esbrinar si tenen o no tenen premi. La campanya “Obert per obres” compta amb la col·laboració de l’Ajuntament.
 • Comença aquest divendres la 40a Setmana Cultural del Papiol
  Data de publicació: 11.04.18
  La Setmana Cultural del Papiol enguany celebra el 40è aniversari, amb un programa semblant als darrers, però amb moltes referències al passat i molts records. Els actes i activitats tindran lloc del 13 al 29 d’abril. La majoria de les propostes són gratuïtes i n’hi a per a tots els gustos i edats.

 • El Papiol acull aquest dissabte un dels concerts del Musicoral del Baix Llobregat
  Data de publicació: 23.03.18
  El Poliesportiu del Papiol acollirà aquest dissabte a la tarda una trobada de cantaires en el marc de la 33a Musicoral del Baix Llobregat, que organitza la Federació Catalana d'Entitats Corals (FCEC) cada quatre anys. La trobada de dissabte al Papiol està organitzada per la coral papiolenca La Perdiu, amb la col·laboració de l’Ajuntament del Papiol.
 • L’Ajuntament reparteix mecanismes d’estalvi per a les aixetes i la dutxa amb motiu del Dia mundial de l’aigua
  Data de publicació: 21.03.18
  La regidoria de Medi Ambient del Papiol treballa perquè tots siguem conscients que cada gota d’aigua compta. Demà dijous 22 de març, Dia mundial de l’aigua, l’Ajuntament instal·larà una paradeta a la plaça Gaudí per recordar als veïns i veïnes que no malbaratin l’aigua. Tothom que vulgui podrà passar per aquesta paradeta (de 10 a 13 h) a recollir un joc de mecanismes per estalviar l’aigua de les aixetes i la dutxa com el de la foto.
 • Reunions a la Diputació i a la Generalitat per parlar de millores al Papiol
  Data de publicació: 21.03.18
  Ahir a la tarda l’alcalde del Papiol, Jordi Bou, i el primer tinent d’alcalde, Joan Borràs, van reunir-se amb el diputat d’Infraestructures Vàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega i, d’altra banda, amb el director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font, per tractar temes com les obres per millorar la seguretat dels vianants a l’avinguda de la Generalitat, les quals es preveu que començaran de cara a l’estiu. També van parlar sobre millorar els horaris de les línies d’autobús interurbanes (L67 i nocturnes) i de la possibilitat d’ampliar de nou el pàrquing de l’estació de Renfe.
 • El Banc de Sang agraeix la col·laboració del Papiol
  Data de publicació: 19.03.18
  Una trentena de donants van acudir dissabte passat a la crida del Banc de Sang i Teixits de la Generalitat de Catalunya, que va fer venir durant el matí una de les seves unitats mòbils fins a la Biblioteca Valentí Almirall. A través d’una carta adreçada a l’Ajuntament, el Banc agraeix les donacions, que van superar les de la convocatòria anterior.
 • La Mitja Kids promou una campanya per recollir calçat per a un poble del Marroc
  Data de publicació: 16.03.18
  La carrera de muntanya papiolenca per a infants i joves Mitja Kids organitza una campanya per recollir sabates d’infant entre els veïns i veïnes del Papiol i enviar-les a un poble del Marroc anomenat Khamlia. Aquesta acció amb finalitats solidàries es farà durant tota la setmana vinent, de dilluns 19 a divendres 23 de març. El lloc on es pot deixar el calçat és l’OAC de l’Ajuntament.
 • 10 anys del Gran Premi Vila del Papiol
  Data de publicació: 15.03.18
  Aquest diumenge 18 de març el Polígon Industrial Sud del Papiol acollirà de nou una matinal de ciclisme de carretera per veterans i veteranes, una carrera que puntua dins la Xallenge Catalana de Veterans 2018. Hi participaran ciclistes federats a la Federació Catalana de Ciclisme de les categories Màster 40, Màster 50 i Màster 60 (homes) i Elit (dones) de diversos clubs catalans.
 • El pati del Castell del Papiol s’habilita com a pàrquing temporalment
  Data de publicació: 12.03.18
  Demà dimarts 13 de març quedarà obert al públic el pati del Castell com a pàrquing públic gratuït mentre duri la rehabilitació del carrer Major i de la plaça de l’Església. Aquest aparcament provisional, amb entrada per Abat Escarré, es podrà utilitzar temporalment com a pàrquing alternatiu a les places que han quedat inutilitzables arran dels treballs a la zona.
 • El Papiol rep una subvenció de 30.000 euros de la Xarxa Xaloc
  Data de publicació: 27.02.18
  El Servei d’Ocupació municipal del Papiol, adscrit a l’Oficina de Promoció Econòmica, rebrà una prestació de 30.000 euros motivada pel nombre d’actuacions registrades dutes a terme el 2017 per ajudar a trobar feina a qui la cerca i per facilitar a les empreses a cobrir les seves vacants.
 • Els nens i nenes de l’Escola es fan seu el patrimoni cultural del poble
  Data de publicació: 27.02.18
  L’Escola Pau Vila del Papiol dedica uns dies l’any a treballar sobre un tema des de diferents enfocaments: la Setmana Temàtica, un projecte que vol potenciar les diferents competències dels escolars. Amb motiu de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural, la regidoria de Cultura va proposar a l’Escola que el centre d’interès de la Setmana Temàtica d’enguany fos el patrimoni cultural del Papiol, amb l’objectiu que els nens i nenes se’l facin seu.
 • Presentació del Protocol local per a l’abordatge integral de la violència masclista
  Data de publicació: 20.02.18
  El proper dimecres 28 de febrer es presentarà al Papiol un protocol local d’actuació davant els casos de violència de gènere i d’atenció a les dones que en són víctimes. Les professionals i els professionals que hi han treballat consideren que es tracta d’un pas endavant per al nostre municipi pel que fa a la problemàtica, ja que el document estableix les pautes d’actuació perquè puguin abordar-la d’una manera integral, conjuntament, coordinadament, en xarxa.
 • El servei municipal als joves del Papiol ja té pàgina a Facebook
  Data de publicació: 14.02.18
  El departament municipal que gestiona els serveis a les persones ha obert una pàgina a Facebook adreçada especialment als joves i a les joves amb l’objectiu de compartir informació amb aquest col•lectiu. No cal estar donat d’alta a Facebook per poder consultar el contingut d’aquesta pàgina.
 • La Diputació de Barcelona s’interessa per la promoció econòmica del Papiol
  Data de publicació: 14.02.18
  L’assessora de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, Montserrat Tordera Vigas, ha visitat aquest matí El Papiol i s’ha reunit amb l’alcalde de la localitat, Jordi Bou, el primer tinent d’alcalde, Joan Borràs, i el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Medina, per parlar del desenvolupament econòmic de la població.
Pàgina de resultats:    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: