Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Notícies

 • Festa Major esportiva 2018
  Data de publicació: 18.07.18
  Del 19 al 29 de juliol el Papiol celebra la seva Festa Major. Del 19 al 22 tindran lloc les activitats esportives i del 26 al 29, les activitats més festives. Aquest cap de setmana, doncs, ja podem començar a vestir-nos de festa per gaudir dels diversos suggeriments del programa. La programació que s'ha fet pensant en tothom, amb propostes que es repetiran i d’altres que seran novetat. Consulteu el programa per a més informació i per organitzar l’agenda dels propers dies.
 • Al Papiol ens vestim de festa!
  Data de publicació: 11.07.18
  La regidoria de Festes de l’Ajuntament del Papiol us presenta el cartell de la Festa Major del Papiol 2018. Els personatges del cartell d’enguany, la Laia i el Toni, representen tots els papiolencs i papiolenques, d’ahir i d’avui.
 • Inici de les obres de millora de la seguretat dels vianants a l’av. de la Generalitat
  Data de publicació: 09.07.18
  En els propers dies començaran les primeres actuacions per millorar la seguretat viària i dels vianants a l’avinguda e la Generalitat del Papiol, la via principal del municipi. L’objectiu de les obres, cofinançades entre la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de la localitat, és millorar l’accessibilitat, crear més passos de vianants i reduir la velocitat dels vehicles. El primer punt on s’actuarà és el tram entre el carrer de Balmes i el carrer d’Ignasi Iglesias.
 • Ja queda menys per finalitzar les obres del centre històric del Papiol
  Data de publicació: 09.07.18
  Està previst que les obres de remodelació i millora del carrer Major i de la plaça de l’Església del Papiol finalitzin aquest estiu. Durant aquests dies, s’acabarà el paviment de la part baixa del carrer Major. A continuació, s’actuarà en les escales de la plaça de l’Església, que quedaran integrades en unes grades noves on els veïns podran seure.
 • El Govern del Papiol va explicar ahir la feina feta fins ara
  Data de publicació: 08.06.18
  Ahir al vespre va tenir lloc a la sala de l’Esbarjo l’acte públic a través del qual el Govern del Papiol explica anualment a la ciutadania l’estat d’execució del Pla d’Actuació Municipal (PAM).
 • El Papiol acull per primer cop una sessió territorial de Xaloc
  Data de publicació: 29.05.18
  Divendres passat va tenir lloc a la Biblioteca Valentí Almirall una reunió de tècniques i tècnics municipals d’ocupació de la zona Baix Llobregat Nord-Castellbisbal. La trobada va estar organitzada per Xarxa Xaloc, una xarxa impulsada per les diputacions provincials per donar suport als serveis locals d’ocupació, com el Servei d’Ocupació del Papiol, adscrit a l’OPEP (Oficina de Promoció Econòmica del Papiol).
 • El Papiol tindrà a la tardor una fira sobre mobilitat sostenible
  Data de publicació: 25.05.18
  El Polígon Industrial Sud del Papiol acollirà a l’octubre una fira sobre mobilitat sostenible. És tracta d’una iniciativa promoguda per l’empresa Presston, amb la col·laboració de l’Ajuntament del Papiol i l’Associació del Polígon Industrial Sud del Papiol. Aquest matí a l’Ajuntament s’ha signat un conveni de col·laboració entre els tres agents implicats en el projecte.
 • Pagesos i Ajuntament presenten el cartell de la 36a Festa de la Cirera del Papiol
  Data de publicació: 24.05.18
  Enguany el Papiol obre el cor a tothom per mostrar el que molts encara no coneixen d’aquest poble. Pagesos i Ajuntament ens presenten el cartell de l’edició de la festa de 2018. La idea que ha inspirat el cartell és la ruta cultural El Papiol Patrimoni que, precisament, serà presentada per la Festa de la Cirera del Papiol d’enguany (2 i 3 de juny). Així, aquest esdeveniment es consolida com l’ocasió idònia per descobrir i redescobrir aquest poblet tan singular de l’àrea metropolitana de Barcelona.
 • La gimnàstica artística també arriba al Papiol
  Data de publicació: 23.05.18
  El proper 26 de maig, el pavelló poliesportiu municipal del Papiol acollirà el Primer Trofeu Vila del Papiol de Gimnàstica Artística (nivell escolar), un esdeveniment esportiu absolutament nou en aquest municipi. Tota una jornada dedicada una pràctica esportiva de les anomenades “minoritàries”, però que al Papiol cada cop hi ha més nenes que la practiquen. L’esdeveniment està organitzat pel Club Gimnàs Molins de Rei, amb la col·laboració de l’Ajuntament del Papiol.
 • Aquest diumenge el Papiol netejarà el seu entorn natural (Clean Up Day)
  Data de publicació: 09.05.18
  En el marc de l’European Clean Up Day, per al pròxim diumenge 13 de maig s’han organitzat al Papiol dues activitats amb la finalitat de netejar l’entorn natural papiolenc. Així, papiolencs i papiolenques recolliran durant el matí la brossa que trobin pel camí de Ca n’Amigonet i per recorregut que proposa la 32a Caminada Popular del GEP.
 • Joves prodigis del piano aquest dissabte a “Can Pongi”
  Data de publicació: 02.05.18
  L’Escola Municipal de Música del Papiol Miquel Pongiluppi acollirà el proper dissabte 5 de maig un concert que reunirà dos mestres de piano i els seus alumnes, considerats joves talents. Entre aquest grupet de pianistes avantatjats d’entre 13 i 17 anys, es troba el jove papiolenc Joan Flores Bassas. Joan Flores va començar els seus estudis musicals a l’Escola de Música del Papiol (“Can Pongi”), i ara torna a oferir-nos aquest concert amb els seus companys, de la ma del seu mestre actual, Xavier Pardo Sabartés.
 • L’AMB estudia la nostra relació amb el Parc Riu Llobregat
  Data de publicació: 27.04.18
  L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) està fent una enquesta per conèixer com valorem el Parc Riu Llobregat els habitants dels municipis metropolitans per on passa el Llobregat, així com l’ús que en fan i la freqüència. La informació que se’n reculli ha de servir per augmentar el coneixement de la realitat metropolitana i per planificar millor les actuacions en l’àmbit del riu Llobregat al seu pas per la zona metropolitana.
 • S’espera una alta participació en la Mitja Kids de l’1 de maig
  Data de publicació: 26.04.18
  El proper dimarts 1 de maig tindrà lloc la tercera edició de la cursa de muntanya Mitja Kids del Papiol, la versió infantil i juvenil de la Mitja del Castell. L’objectiu de la Mitja Kids és encomanar la passió per aquestes curses des de ben petits. Atès el nombre d’inscripcions, en augment des de la primera edició, la Mitja Kids pot presumir d’haver-ho aconseguit. Dimarts n’hi haurà que correran amb bolquers.
 • Què podem fer pel medi ambient? Què està al nostre abast?
  Data de publicació: 18.04.18
  Si separem i llencem bé la brossa, podríem arribar a reciclar el 90% dels residus. I si llencem millor l’orgànica tindrem molt guanyat, perquè és molt fàcil de compostar. Se’n fa adob per nodrir la terra.
 • Premis per a la clientela dels comerços de la zona del carrer Major del Papiol
  Data de publicació: 13.04.18
  Dilluns 16 d’abril, la Unió de Comerciants del Papiol (UCP) engegarà una campanya per premiar la fidelitat dels dotze establiments afectats pels treballs de remodelació i millora del carrer Major i plaça de l’Església. Els clients i les clientes hauran de rascar les targetes amb què se’ls obsequiarà per esbrinar si tenen o no tenen premi. La campanya “Obert per obres” compta amb la col·laboració de l’Ajuntament.
 • Comença aquest divendres la 40a Setmana Cultural del Papiol
  Data de publicació: 11.04.18
  La Setmana Cultural del Papiol enguany celebra el 40è aniversari, amb un programa semblant als darrers, però amb moltes referències al passat i molts records. Els actes i activitats tindran lloc del 13 al 29 d’abril. La majoria de les propostes són gratuïtes i n’hi a per a tots els gustos i edats.

 • El Papiol acull aquest dissabte un dels concerts del Musicoral del Baix Llobregat
  Data de publicació: 23.03.18
  El Poliesportiu del Papiol acollirà aquest dissabte a la tarda una trobada de cantaires en el marc de la 33a Musicoral del Baix Llobregat, que organitza la Federació Catalana d'Entitats Corals (FCEC) cada quatre anys. La trobada de dissabte al Papiol està organitzada per la coral papiolenca La Perdiu, amb la col·laboració de l’Ajuntament del Papiol.
 • L’Ajuntament reparteix mecanismes d’estalvi per a les aixetes i la dutxa amb motiu del Dia mundial de l’aigua
  Data de publicació: 21.03.18
  La regidoria de Medi Ambient del Papiol treballa perquè tots siguem conscients que cada gota d’aigua compta. Demà dijous 22 de març, Dia mundial de l’aigua, l’Ajuntament instal·larà una paradeta a la plaça Gaudí per recordar als veïns i veïnes que no malbaratin l’aigua. Tothom que vulgui podrà passar per aquesta paradeta (de 10 a 13 h) a recollir un joc de mecanismes per estalviar l’aigua de les aixetes i la dutxa com el de la foto.
 • Reunions a la Diputació i a la Generalitat per parlar de millores al Papiol
  Data de publicació: 21.03.18
  Ahir a la tarda l’alcalde del Papiol, Jordi Bou, i el primer tinent d’alcalde, Joan Borràs, van reunir-se amb el diputat d’Infraestructures Vàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega i, d’altra banda, amb el director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font, per tractar temes com les obres per millorar la seguretat dels vianants a l’avinguda de la Generalitat, les quals es preveu que començaran de cara a l’estiu. També van parlar sobre millorar els horaris de les línies d’autobús interurbanes (L67 i nocturnes) i de la possibilitat d’ampliar de nou el pàrquing de l’estació de Renfe.
Pàgina de resultats:    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: