Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Notícies

 • Premiats del concurs de narrativa curta Elsa Garcia 2017
  Data de publicació: 25.04.17
  Alfred Barrau i Anna M. Lahosà, tots dos de fora del Papiol, són els noms del guanyador i ella guanyador de l’edició 2017 del concurs de narrativa breu del Papiol Elsa Garcia. El jurat del certamen, integrat per tres papiolenques, fa fer públic el veredicte divendres passat en el marc de ‘La nit literària’ del Papiol d’enguany.
 • Sessions formatives a la nova Oficina de Promoció Econòmica
  Data de publicació: 25.04.17
  Ajudar els papiolencs i papiolenques que busquen feina és un dels objectius de l’equip de professionals de l’Oficina de Promoció Econòmica del Papiol (OPEP). En aquest sentit, ofereixen assessorament i seguiment individualitzat en el procés de recerca de feina a través d’entrevistes o plans de formació. Avui, per exemple, hi ha tingut lloc una acció formativa sobre com fer un bon currículum. En la mateixa línia, properament, s’hi faran unes altres accions: ‘Saps com buscar ofertes de treball? Descobreix els nous canals de recerca’; ‘Com superar una entrevista de feina?’ i ‘Quines habilitats necessites per treballar?’
 • L’AMB s’interessa per diferents sistemes que incrementen la recollida selectiva
  Data de publicació: 13.04.17
  L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) va promoure la setmana passada una visita de treball a diverses poblacions de les mancomunitats de Sasieta i Debagoiena (Guipúscoa), destacables pels percentatges de recollida selectiva de residus municipals que assoleixen, al voltant del 80%. Membres de l’Ajuntament del Papiol van participar en aquesta visita, juntament amb altres alcaldes, regidors i tècnics de l’àmbit metropolità de Barcelona.
 • Obres al pavelló poliesportiu
  Data de publicació: 10.04.17
  Comencen aquesta setmana una sèrie de treballs al poliesportiu municipal del Papiol que tenen com a objectiu reforçar l’estabilitat de l’estructura d’acord amb la normativa vigent. Mentre durin les obres al pavelló, uns dos mesos, la vorera d’accés estarà tallada i el parc del Patufet, contigu a l’equipament, es tancarà de dilluns a divendres de 7.30 a 16.30 h per motius de seguretat. Pel que fa a l'activitat esportiva habitual del poliesportiu, no es veurà afectada per res.
 • Comença a funcionar l’Oficina de Promoció Econòmica del Papiol
  Data de publicació: 07.04.17
  El departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Papiol ha començat aquesta setmana a traslladar-se al polígon industrial sud, a l’oficina de la nau del carrer de Narcís Monturiol, número 24. A l’Oficina de Promoció Econòmica del Papiol (OPEP), que és com es diu el nou espai, es prestaran diferents serveis relacionats amb l’activitat econòmica, l’emprenedoria, l’ocupació i la formació. Està previst que l’OPEP s’inauguri oficialment properament, tot i que ja ha obert les seves portes a la ciutadania.
 • Constituït el Consell educatiu municipal del Papiol
  Data de publicació: 06.04.17
  El Consell educatiu municipal del Papiol (CEP) és un òrgan participatiu que ha de servir per debatre tots aquells aspectes rellevants relacionats amb l’educació dels nens i joves del poble. La seva creació va ser aprovada pel ple municipal el passat mes de juliol. Dimarts 4 d’abril va tenir lloc la sessió pública de constitució d’aquest ens consultiu i deliberatiu. Un cop escollits els membres del plenari del Consell Educatiu del Papiol, l’organisme ja pot començar a treballar.
 • Arranjament del túnel de vianants per anar a l’estació
  Data de publicació: 05.04.17
  La setmana que ve el túnel que utilitzem per anar a peu a l’estació de tren del Papiol quedarà tancat. El motiu és que dilluns 10 d’abril començaran les obres d’arranjament d’aquest pas. Està previst que les obres es facin en tres dies, durant els quals els vianants haurem de fer servir la mateixa carretera que els cotxes.
 • La deixalleria compta amb un espai de segones oportunitats
  Data de publicació: 04.04.17
  La deixalleria municipal del Papiol disposa d’un espai on ens podem desprendre d’aquelles coses que tot i que estan en bon estat ja no ens fan servei però que podrien ser útils altres persones. La deixalleria també ofereix la possibilitat que ens enduguem aquells articles o productes que uns altres hi han deixat i que nosaltres encara podem aprofitar. El servei és gratuït i té com a objectiu fomentar la reutilització i reduir les deixalles. Amb motiu de la posada en marxa d’aquest nou servei, la regidoria de Medi Ambient, amb la col•laboració del Casal de la Dona, han organitzat per al proper 3 de maig, un taller molt senzill per fer bosses de roba amb samarretes o paraigües vells.
 • Som Papiol - Primavera 2017
  Data de publicació: 04.04.17
  Acaba de sortir el número 6 del butlletí gratuït d’informació municipal ‘Som Papiol’. Des d’aquí podeu accedir a la versió pdf de la revista, que aquests dies s’està distribuint gratuïtament a les llars del Papiol. En aquest número, trobareu el resum d’algunes de les moltíssimes coses que han passat al Papiol durant l’hivern, així com l’anunci d’altres que passaran al llarg d’aquesta primavera.
 • Exposició sobre l’obra de l’escultor Joan Mayné
  Data de publicació: 30.03.17
  Fins el 22 d’abril es podrà visitar a la biblioteca municipal Valentí Almirall del Papiol una exposició pòstuma que ret homenatge al l’escultor Joan Mayné, veí del Papiol i conegut internacionalment com escultor català especialitzat en obra religiosa. L’exposició està organitzada pel Museu del Papiol i s’inaugurarà dissabte 1 d’abril a les 12 h.
 • El Papiol torna a acollir la Rogaine Barcelona – Parc natural de Collserola
  Data de publicació: 29.03.17
  Dissabte 1 d’abril El Papiol albergarà per tercer any consecutiu la sortida i l’arribada d’una cursa de muntanya que tornarà a posar a prova la capacitat d’orientació dels participants. La cursa es diu Rogaine Barcelona – Parc natural de Collserola. Durant 6 hores, les parelles o equips que s’hi inscriuran practicaran un esport conegut com ‘rogaining’. Els escenaris de la cursa seran, un cop més, com el seu nom indica, els indrets i paratges de Collserola, entre els quals hi ha l’entorn muntanyenc de la nostra localitat.
 • El Papiol a la campanya turística El SuperMes 2017
  Data de publicació: 28.03.17
  Amb l’objectiu de promocionar els atractius turístics de tots municipis de la nostra comarca, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat torna a organitzar la campanya El SuperMes, adreçada al públic familiar. Durant tot el mes d’abril, les famílies podreu trobar al web www.elsupermes.cat un munt de propostes, amb descomptes especials o gratuïtes. A través del portal web de la campanya, El Papiol convida les famílies de la comarca a visitar el nostre museu.
 • La Mitja del Castell relleva l’Esport Base en l’organització de la cursa de l’1 de maig
  Data de publicació: 28.03.17
  Fa més d’una dècada que l’1 de maig a les agendes dels papiolencs hi ha anotada la paraula “cursa”. Això continuarà igual. Des d’aquest any, però, amb alguns canvis. Principalment, pel que fa al nom de la cursa, l’entitat que encapçalarà l’organització de l’esdeveniment i l’edat dels participants. Després de 14 edicions, la Cursa Popular Vila del Papiol, organitzada per l’Esport Base, dóna pas a la Mitja Kids, organitzada per l’entitat Mitja del Castell, especialitzada en curses. Esport Base col•laborarà amb Mitja del Castell, com fins ara ho havia fet Mitja de Castell amb Esport Base. La nova versió de la cursa de l’1 de maig comptarà també amb el suport de l’Ajuntament.
 • El Ple de l’Ajuntament del Papiol aprova una moció per exigir que s’acabi l’enllaç entre l’A2 i l’AP7
  Data de publicació: 27.03.17
  El Papiol s’adherit al manifest a través del qual els municipis afectats per l’aturada dels treballs de connexió entre l’A2 i l’AP7 demanen al Govern espanyol que reprengui les obres de forma immediata. Dilluns passat el Ple de l’Ajuntament del Papiol va aprovar per unanimitat una moció per adherir-se a aquest manifest. El document exigeix, a més, un calendari d’execució que garanteixi que l’enllaç es pugui posar en funcionament durant aquest any.
 • Ajut de l’AMB perquè l’Ajuntament del Papiol contracti temporalment un/a paleta per a la Brigada
  Data de publicació: 24.03.17
  Gràcies a una subvenció de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), el consistori papiolenc podrà contractar durant uns mesos una persona que s’incorporarà a l’actual equip de la Brigada Municipal d’Obres i Serveis per fer, principalment, feines de paleta. Aquests tipus d’ajuts econòmics que rep l’Ajuntament tenen com a objectiu fomentar l’ocupació. Els requisits que es demanen als aspirants són: estar a l’atur com a mínim des de fa 3 mesos, tenir carnet de conduir i coneixements per fer de paleta.
 • L’Ajuntament del Papiol es tornarà a apagar durant ‘L’hora del planeta’
  Data de publicació: 22.03.17
  Un any més, El Papiol s’han adherit a la campanya mundial que WWF ha organitzat per a aquest dissabte 25 de març al vespre. L’associació internacional per a la defensa de la natura World Wildlife Found (WWF) proposa que les ciutats de tot el món apaguin la llum dels edificis i monuments més importants durant 60 minuts com a gest simbòlic per cridar l’atenció contra el canvi climàtic. Durant aquesta hora, l’Ajuntament del Papiol quedarà completament a les fosques.
 • Una nova pediatra substituirà la doctora Vivian Lemes
  Data de publicació: 21.03.17
  El servei de pediatria del Papiol canviarà de pediatra a partir de l’1 d’abril. La doctora Vivian Lemes ha decidit plegar d’aquest servei i serà substituïda per una altra professional. Entre la marxa d’una i l’arribada d’una altra, l’atenció pediàtrica al Papiol la donaran els altres pediatres que queden a l’equip que atén tant els infants del Papiol com de Molins de Rei. Durant aquest breu període, el servei al Papiol serà excepcionalment de 2 dies (1 matí i 1 tarda).
 • L’Ajuntament del Papiol i Agbar signen un protocol per aplicar la Llei 24/2015 de pobresa energètica
  Data de publicació: 16.03.17
  L'alcalde del Papiol, Joan Borràs, i el director general d'Aigües de Barcelona (Agbar), Ignacio Escudero, han signat avui un protocol per afrontar l'emergència en l'àmbit de la pobresa energètica. L'objectiu del protocol és fixar el procediment per garantir el subministrament d'aigua en els casos d'impagament per manca de recursos econòmics, en aplicació de la Llei 24/2015. El Papiol és un dels primers municipis metropolitans que l’ha signat. El protocol se suma a les mesures posades en marxa de manera unilateral des de 2012 per Aigües de Barcelona per no tallar l’aigua a ningú que no la pugui pagar.
 • Els municipis afectats per l’aturada de l’enllaç de l’A2 amb l’AP7 units per exigir la finalització de les obres
  Data de publicació: 15.03.17
  Representants de deu ajuntaments del Vallès Occidental i del Baix Llobregat, entre els quals hi havia el primer tinent d’alcalde del Papiol, Jordi Bou, es van reunir ahir a Castellbisbal per fer un front comú i exigir al Govern espanyol la finalització de les obres d’enllaç entre l’A2 i l’AP7 (iniciades fa més de deu anys i actualment aturades i sense data de represa). Van acordar iniciar una estratègia conjunta per aconseguir que es reprenguin els treballs.
 • 9è Gran Premi Vila del Papiol: Salvador Gálvez, proclamat de nou guanyador de la seva categoria
  Data de publicació: 13.03.17
  Quasi 200 ciclistes federats a la Federació Catalana de Ciclisme de les categories Màster 40, Màster 50 i Màster 60 (homes) i Elit (dones) van representar ahir diversos clubs catalans en el 9è Gran Premi Vila del Papiol, una carrera de carretera que puntuava dins la Xallenge Catalana de Veterans 2017. El papiolenc Salvador Gálvez, del club Galvesport, organitzador de la carrera, es va proclamar guanyador de la seva categoria (Màster 60) i va quedar tercer en la segona carrera del premi, en què competien els Màster 50, els Màster 60 i les dones (categoria Elit). Aquest any, els ciclistes de la Màster 40 van competir sols.
Pàgina de resultats:    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...  Següent >>

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari
Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: