Dilluns 10 de gener la Policia Nacional s'acostarà al Papiol per realitzar la gestió dels DNI

2021-12-29 00:00:00

El proper dilluns 10 de gener es realitzarà el primer desplaçament de l'any de la Policia Nacional per a realitzar expedicions o renovacions de DNI de la població que prèviament ho hagi sol·licitat.

Aquesta gestió està adreçada a aquella població que vulgui renovar o expedir el seu document d'identitat sense sortir del Papiol. Dos agents de la Policia Nacional s'acosten cada 3 mesos per fer aquests tràmits.

Aquells veïns o veïnes que ho necessitin han de demanar cita prèvia a l'OAC i facilitar les dades de contacte, ja que quan s'acosta la data, el personal de l'OAC es posa en contacte amb totes les persones que ho ha sol·licitat per saber si encara estan interessades i citar-les a l'Ajuntament el dia assenyalat. Les persones que facin el tràmit el dilluns 10 de gener, la Policia al cap de 3 dies, dijous dia 13 podran lliurar-los.

La Policia Nacional pot atendre un màxim de 50 sol·licituds i aquestes es tramiten per ordre d'inscripció. En el cas que la llista superi la cinquantena de persones, aquestes s'hauran de gestionar en el proper desplaçament de la Policia al Papiol.

Si està interessat en aquest tràmit pot trucar al: 93 673 02 20, escriure un e-mail: papiol.oac@elpapiol.cat o anar presencialment sense necessitat de demanar cita prèvia: De dilluns a divendres de 8.30h a 14h.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '29-12-2021 16:44