Torna al Papiol la Festa de la Cirera el cap de setmana del 5 i 6 de juny

2021-05-31 00:00:00

El Papiol viurà el primer cap de setmana de juny, la Festa de la Cirera i de productes de la terra amb un format més reduït

La normalitat torna gradualment al Papiol i una bona mosta d'això és la celebració de la 39a Festa de la Cirera. La fira de productes alimentaris torna, però ho fa amb un format més reduït i adaptant-se a les circumstàncies actuals. El recinte firal, situat a la pista lúdicoesportiva estarà perimetrat, d'aquesta forma es podrà controlar l'aforament (50% dins de la fira) i també facilitarà una entrada i sortida més àgil i segura. Dins no es podrà: menjar, beure ni fumar.

A banda de la fira s'han organitzat diverses activitats per tal que als papiolencs i papiolenques gaudeixin d'un cap de setmana al municipi. La primera proposta tindrà lloc el dissabte 5 de juny a les 19 hores, és una activitat d’animació infantil dirigida al públic familiar amb un aire de circ que es farà a la pista lúdicoesportiva. La segona activitat va dirigida al públic jove i adult, ja que és una activitat d'escapisme en grup i es realitza diumenge 6 de juny a la plaça de Gaudí a les 10.30 hores.

D’altra banda, el castell del Papiol obre les seves portes el dissabte 5 de juny de 18 a 20 h per a tothom qui vulgui descobrir la planta baixa d’aquest edifici emblemàtic. L’entrada és lliure, però hi haurà control d’accés per garantir la seguretat dels visitants.

La darrera proposta cultural per aquesta edició de la Festa de la Cirera és una exposició a la Biblioteca Valentí Almirall, organitzada per l'Associació de Pagesos del Papiol i que té com a protagonista a la cirera. Aquesta exposició es podrà visitar només durant el cap de setmana d'11 a 14 hores i de 17.30 a 20 hores el dissabte i de 10 a 14 hores del diumenge.

Aforament controlat i entrades amb reserva prèvia.

Totes les activitats tenen l'aforament limitat i per poder participar cal reservar entrades prèviament. Les entrades són gratuïtes, nominals i intransferibles. Cal acudir a l'acte amb l'entrada. Per aconseguir entrades per l'activitat familiar heu d'escriure un correu electrònic a papiol.cultura@elpapiol.cat. Per participar a l'activitat d'escapisme cal entrar en aquesta pàgina web

Imatges i vídeos

Documents adjunts

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '03-06-2021 11:54