Fer possible l'escola al Papiol

2020-09-25 00:00:00

S’ha fet i s’està fent un esforç col·lectiu per part de centres, alumnes, famílies i Ajuntament per recuperar les classes presencials al Papiol, a l’Escola Pau Vila (Infantil i Primària), al Cucut (llar d’infants) i a l’Escola de Música i Dansa.

Al Papiol, com a tot Catalunya, la nova manera d’anar a escola s’està basant en distribuir l’alumnat en grups estables de convivència, més reduïts que els del curs passat, i evitar el contacte entre infants de diferents grups.

Per això, les entrades i sortides es fan per torns i per diferents accessos. S’han fet accessos nous als diferents centres per evitar aglomeracions. 4 entrades i sortides al Pau Vila i 2 entrades i sortides al Cucut. Els infants surten al pati a hores diferents.

S’han dividit espais per tenir més patis i, d’altra banda, durant les hores de pati i de menjador, s’han habilitat altres espais com a patis escolars, com el pati de l’Escola de Música i Dansa, la plaça del Dr. Barberà i el nou Parc de l’1 d’Octubre. El Pau Vila disposa ara de 7 patis i el Cucut, de 4. El gimnàs del Pau Vila s’ha habilitat com a segon espai de menjador.

Els lavabos de les escoles es netegen més sovint.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '25-09-2020 13:52