Foment diu que la connexió AP-7 i A-2 s'acabarà en 19 mesos

2019-02-26 00:00:00

26.02.2019 Aquest matí el segon tinent d’alcalde del Papiol i regidor de mobilitat, Albert Querol, ha acompanyat la delegada del Govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, fins a les obres d’enllaç de l’AP-7 i l’A-2. La delegada s’ha desplaçat fins al terme del Papiol després que dilluns passat es van reiniciar els treballs que el Ministeri de Foment va aturar el desembre de 2016. 

A la visita a la zona de les obres també hi han anat autoritats d’altres municipis afectats, Castellbisbal i Sant Andreu de la Barca, així com Molins de Rei, Rubí, Terrassa o Sant Cugat.

La delegada els ha explicat que s’espera que les obres finalitzin en 19 mesos, i també que ineludiblement comportaran una sèrie de molèsties a causa de les afectacions al trànsit. Ha assegurat que aquest cop les obres “no s’aturaran”, independentment de qui guanyi les eleccions del proper 28 d’abril.

Cunillera ha agraït especialment la paciència que han tingut els alcaldes dels municipis afectats i ha reconegut la importància de les pressions que han fet perquè és reprenguessin els treballs.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '26-02-2019 15:20