30 anys dels Diables

2019-07-09 00:00:00

Divendres 12 i  dissabte 13 de juliol se celebra al Papiol 30 anys dels Diables i 5 dels Diables infantils. I es farà amb un programa d’actes i activitats divers i intens. El primer dels actes tindrà lloc dijous 11 de juliol, a les 20 h, a la Biblioteca, on s’inaugurarà una exposició sobre els 30 anys d’història de l’entitat local.

Fem memòria

El 3 de desembre de 1988 es va fundar el Grup de Diables del Papiol. El 2014, la Biblioteca Valentí Almirall va acollir l’exposició titulada “25 anys de foc al Papiol”; a més, la celebració dels 25 anys dels Diables papiolencs va coincidir amb la presentació de la colla infantil dels Diables, l’objectiu de la qual és transmetre la passió pel foc als més petits i assegurar la continuïtat de la tradició. Aquest grup de nens i nenes, acompanyats dels diables adults, ens ofereixen sovint correfocs infantils, en el marc de les festes i les celebracions del poble.

Siguem prudents

És important la col·laboració de tothom per al bon funcionament dels correfocs:

• Els menors de 14 anys hi han d’anar acompanyats d’un adult.

• Remulleu les zones verdes de les propietats privades afectades pel recorregut del correfoc i protegiu les vidrieres amb cartons.

• Respecteu els senyal que prohibeixen l’estacionament en el recorregut.

• Vestiu-vos amb roba adequada, barrets de palla i mocadors.

 

Descarregueu-vos el programa de la festa (pdf).

 

 

 

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '09-07-2019 15:01