Continua la vacunació per la COVID-19

2021-09-10 00:00:00

Els veïns i veïnes del Papiol es podran vacunar el proper 17 de setembre sense haver de demanar cita prèvia, de la primera dosi de la vacuna de la Covid en dos emplaçaments diferents

Els veïns i veïnes del Papiol es podran vacunar el proper 17 de setembre sense haver de demanar cita prèvia, de la primera dosi de la vacuna de la Covid en dos emplaçaments diferents. El primer punt serà la Biblioteca amb un horari de 9  13h i el segon, un mòdul habilitat al costat del CAP de Molins de 16 a 20h. 

Aquesta campanya està adreçada no només al jovent, també a les persones que encara no han rebut cap dosi de la vacuna de la Covid. La ciutadania interessada només caldrà que s'acostin a la Biblioteca del Papiol al mòdul annex instal·lat al costat del CAP La Granja de Molins de Rei, situat al carrer Carrer de les Sínies número 15, amb la targeta sanitària, o el DNI en cas d'estar tramitant la targeta sanitària. No caldrà demanar cita prèvia i s'atendrà per ordre d'arribada.

Salut continua amb la vacunació dels adolescents, però només podran rebre la vacuna si ja han fet els 12 anys. El jovent d'aquesta franja d'edat haurà de venir acompanyat o acompanyada del pare, mare, tutor o tutora legal.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '10-09-2021 18:37