L'Ajuntament renovarà els carrers Anselm Clavé i Doctor Fleming

2024-03-15 00:00:00

El projecte s’ha exposat públicament amb una xerrada oberta al veïnat de la zona

La Sala d’Actes de la Casa de la Vila ha acollit un col·loqui adreçat a donar a conèixer entre la ciutadania el pla municipal de reurbanització dels carrers Anselm Clavé i Doctor Fleming.

Es tracta d’una iniciativa amb què es pretén millorar l’accessibilitat d’aquestes zones, facilitar el trànsit de vianants i, alhora, renovar aquest espai del nostre municipi, a través del soterrament de les instal·lacions telefòniques i elèctriques. Actualment, el consistori està en procés de cerca de finançament per a dur a terme la intervenció.

 

Millorant l’accessibilitat

Les obres als carrers Anselm Clavé i Doctor Fleming estan enfocades a guanyar amplada a les voreres gràcies al soterrament de les xarxes de telefonia i electricitat —a més d’una reforma parcial de la xarxa d’aigua, que consistirà en una nova instal·lació de sanejament separativa—. D’altra banda, també es preveu adaptar l’espai a un format de plataforma única, el qual comptarà amb una banda d’aparcament per a vehicles i diversos arbres.

La proposta es dividirà en dos àmbits d’execució. D’un costat, la primera fase estarà centrada en el tram des de l’avinguda Generalitat fins a l’entorn del carrer Doctor Fleming, mentre que la segona fase inclourà la zona que va des del carrer Doctor Fleming fins al carrer Cardenal Casañas.

 

Fomentant la participació ciutadana

Amb la voluntat d’arribar a tots els domicilis, l’Ajuntament va enviar una carta a la ciutadania per convidar-la a la presentació del projecte, la qual es va dur a terme el dimecres, 6 de març. Durant la sessió, el públic assistent va poder conèixer la iniciativa i plantejar dubtes, peticions o suggeriments davant l’equip tècnic encarregat de conduir la trobada.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '26-03-2024 12:01