Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Targeta de transport T-16

Departament:

Oficina d'Atenció al Ciutadà
Descripció:

La targeta de transport públic T-16 és un títol personalitzat de transport per als nens i nenes amb una edat compresa des dels de 4 anys fins al 31 de desembre de l'any que fan 16, ambdós inclosos, que els permet fer gratuïtament un nombre il·limitat de viatges a la xarxa de transport públic del sistema tarifari integrat, dins la mateixa zona tarifària on resideixi el nen o la nena.
Nomès es pot fer servir per als serveis de transport públic de la zona on resideixi el menor. Exemple: des del Papiol es pot arribar fins a Molins de Rei o fins a Castellbisbal, que pertanyen a la mateixa zona; però no a Sant Feliu de Llobregat perquè ja pertany a una altra zona tarifària. També es pot fer servir la T-16 al Bus de l'Estació del Papiol.

La targeta T-16 té un cost d'emissió i gestió de 35€ que es cobrarà a l'usuari en la seva primera emissió. La renovació de la targeta es farà sense cost i de manera automàtica fins el 31 de desembre de l'any que el nen o la nena compleixin 16 anys.

Podeu obtenir-la per internet a www.t-16.cat, en un centre d'atenció al client de la xarxa de transport públic, o en un estanc (a l'estanc del Papiol de moment no és possible obtenir-la per un problema a les línies de comunicació).

En el transcrus de 30 dies el nen o la nena rebrà la targeta T-16 personalitzada al seu domicili.

Per a més informació cliqueu aquí o bé truqueu al 902444012.
Qui el pot demanar:

Els nens entre 4 anys i fins el 31 de desembre de l'any en que faci 16.

Documentació necessària:

Emplenar el full de sol·licitud, disposar del DNI/NIE/passaport del nen o la nena i fer un pagament de 35€ únicament per a la seva emissió.

Quan es pot sol·licitar:

En qualsevol moment sempre que l'edat del nen estigui compresa a la franja establerta.

Quan es dóna resposta:

En un termini de 30 dies a partir de la recepció i confirmació de les dades.

Com i qui respondrà:

ATM, Autoritat del Transport Metropolità.

Cost de la tramitació:

35€ en concepte de cost d'emissió i gestió de la targeta. La renovació es realitzarà sense cost i de manera automàtica fins que el nen o la nena compleixin 16 anys.

Com iniciar el tràmit:

Presencialment o per internet.Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: