Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Instāncia genčrica

Departament:

Ajuntament del Papiol
Oficina d'Atenciķ al Ciutadā
oac.elpapiol@elpapiol.cat

Descripciķ:

Per dirigir-se a l'administraciķ municipal s'utilitza molt freqüentment la instāncia, una solˇlicitud escrita a una autoritat o a un superior.

La instāncia és un element bāsic per iniciar un trāmit o gestiķ i molt freqüentment, cal acompanyar-la de documentaciķ.

A la instāncia han de constar les dades personals de qui la presenta, nom i cognoms, número d’identificaciķ, adreįa, telčfon, explicaciķ dels fets, indicaciķ de quč és el que es solˇlicita, indicaciķ dels documents adjunts si n’hi hagués, data i signatura, i al presentar-la, un cop validada i amb tots els requisits necessaris en cada cas, cal que sigui registrada obtenint-ne una cōpia de la mateixa amb el segell conforme ha estat presentada, com a comprovant de la solˇlicitud feta.

Presentar una instāncia no significa, perō, iniciar cap trāmit en els casos que es requereix informaciķ addicional o pagar taxes pel trāmit en concret, ja que sols es tindrā en compte si s'adjunta tota la documentaciķ requerida i s'han liquidat les taxes que, per alguns trāmits, cal satisfer.

Qui el pot demanar:

Qualsevol persona, empresa o instituciķ pot dirigir-se a l'administraciķ local per demanar o solˇlicitar un servei o un trāmit.

Documentaciķ necessāria:

Model d’instāncia genčrica (model 8030) adjuntat com a recurs al peu d'aquest trāmit, que podeu imprimir, omplir, signar i presentar, o bé omplir directament a l’ordinador i imprimir un cop omplerta per signar-la i presentar-la.

A l’OAC també teniu a la vostra disposiciķ models d’instāncia que podeu recollir en persona en qualsevol moment.

Així com també es pot fer la presentaciķ on-line a travčs de la plataforma e-tram (trobareu l'enllaį als 'destacats' de la pāgina principal)

També s’acceptaran altres tipus d’instāncia (models no normalitzats), sempre i quan contingui totes les dades que la llei de procediment administratiu exigeix.

Exiteix un model específic d'instāncia (model 8031) per a la peticiķ de certificats administratius diversos (certificat de béns, informe d'habitabilitat, informe d'aprofitament urbanístic, certificat de compatibilitat urbanística, etc) que també trobareu com a recurs al peu d'aquest trāmit.

Si la peticiķ comporta la devoluciķ d'un import per part de l'Ajuntament, s'haurā de presentar a més un imprés (Model 5096) de Comunicaciķ de dades i solˇlicitud de transferčncia bancāria, validat per l'entitat, que trobareu com a recurs al peu d'aquest trāmit .

Quan es pot solˇlicitar:

En qualsevol moment.

Cost de la tramitaciķ:

El fet de presentar la instāncia no té cap cost per al ciutadā. Perō depén del trāmit solˇlicitat, s’han de liquidar les taxes estipulades a l’Ordenanįa Fiscal corresponent.


Com iniciar el trāmit:

Presencialment, o bé per correu.

Departament: Registre General de l’Ajuntament ( en horari d'Oficina d’Atenciķ al Ciutadā)
Av. de la Generalitat, 7-9, planta baixa
08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20
Fax: 93 673 15 39Com iniciar el trāmit - Per internet:

També és possible la presentaciķ de la instāncia per internet a travčs de la plataforma e-tram, si disposeu de certificat digital vālid, a l'apartat trāmits on-line de la pestanya 'Atenciķ al ciutadā', o clicant aquí.

Recursos relacionats


Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 ˇ 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 ˇ Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: