1675

Recollida gratuïta de mobles i andòmines a la porta del domicili

Els mobles vells i els electrodomèstics, pel seu volum i perquè poden contenir substàncies nocives, no es poden abocar als contenidors ni abandonar a la via pública, i cal portar-los a la deixalleria. No obstant, existeix un servei municipal i gratuit de recollida de mobles i andrómines al portal de cada usuari. Aquest servei comprèn la recollida i transport fins a la deixalleria de tots els mobles, electrodomèstics i trastos vells recollits al carrer.
 

El servei funciona únicament amb previ avís a la Deixalleria municipal mitjançant el telèfon 93 673 17 24, per correu electrònic papiol@deixalleries.cat o presencialment (c/ de les Forques, núm. 19-21). En aquest avís s'informarà de la tipologia dels voluminosos i s'acordarà l'ubicació exacta de la recollida.
 

Els trastos vells i voluminosos s'han de deixar la nit abans del dia establert per la recollida, davant de la casa del peticionari o en el lloc acordat, sense dificultat el pas a la via pública i mai a les illes de contenidors. Si no es pot esperar al dia de recollida per llençar-los, es poden portar directament a la Deixalleria municipal.Més informació

Deixar mobles i electrodomèstics abandonats a la via pública fora del dia assignat per al servei de recollida comporta l’obertura d’un expedient sancionador.

Qui el pot demanar?
Qualsevol ciutadà que ho sol·liciti a través d'un dels mitjans autoritzats.
Quan es pot sol·licitar?

Durant tot l'any. La data màxima per realitzar la petició és el dimarts anterior al dia de la recollida.

Quan es dóna resposta?
La recollida es realitzarà dues vegades al mes i durant el matí.
Cost
No té cap cost
Documentació necessària?
Descripció documentació
No cal aportar documentació.
Com iniciar el tràmit?
Presencialment
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 05-04-2018 08:41