1681

Recollida gratuïta d'esporga a la porta del domicili

L'esporga que es genera per un ciutadà o per una entitat no es pot abocar als contenidors ni abandonar a la via pública, i cal portar-la a la deixalleria. No obstant, existeix un servei municipal i gratuit de recollida de l'esporga al portal de cada usuari. Aquest servei comprèn la recollida i transport fins a la deixalleria del residu d'esporga generat pels ciutadans, mitjançant sacs facilitats per la Deixalleria municipal (prèvia fiança de 5 euros per sac) o acordant amb la mateixa Deixalleria, en una bossa o un feix ben lligat. 
 

El servei funciona únicament amb previ avís a la Deixalleria municipal mitjançant el telèfon 93 673 17 24, per correu electrònic papiol@deixalleries.cat o presencialment (c/ de les Forques, núm. 19-21). En aquest avís s'informarà de la tipologia i s'acordarà l'ubicació exacta de la recollida.
 

Els sacs, feixos i/o bosses amb esporga s'han de deixar la nit abans del dia establert per la recollida, davant de la casa del peticionari o en el lloc acordat, sense dificultat el pas a la via pública i mai a les illes de contenidors. Si no es pot esperar al dia de recollida per llençar-la, es pot portar directament a la Deixalleria municipal.Més informació

Deixar l'esporga abandonada a la via pública o dins els contenidors deixant-los sobreeixits comporta l’obertura d’un expedient sancionador.

 

Qui el pot demanar?

Qualsevol ciutadà que ho sol·liciti a través d'un dels mitjans autoritzats.

Quan es pot sol·licitar?

Durant tot l'any. La data màxima per realitzar la petició és el dimarts anterior al dia de la recollida.

Quan es dóna resposta?
La recollida es realitzarà dues vegades al mes durant els mesos de primavera i tardor i una vegada al mes durant els mesos d'estiu i hivern.
Cost

Servei sense cost.

En el cas de requerir una saca es liquidarà una fiança per valor de 5 euros/saca que es retornarà íntegrament amb la devolució del sac.

Documentació necessària?
Descripció documentació
No cal aportar documentació.
Com iniciar el tràmit?
Presencialment
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 05-04-2018 08:59