En ple funcionament els semàfors del Papiol!

2019-03-11 00:00:00

11.03.19 El Papiol ha estat el darrer municipi de menys de 5.000 habitants dins l’àrea metropolitana de Barcelona a instal·lar semàfors al seu terme. La decisió de semaforitzar la zona de l’accés al Polígon Industrial Sud ha tingut a veure amb la seguretat viària. Fa dies que els semàfors d’aquest indret funcionaven amb la llum groga intermitent. Aquesta tarda han començat a funcionar les llums vermelles i verdes.

Els últims mesos s’ha treballat per millorar la seguretat viària i l’accessibilitat dels vianants a diferents punts de la població, a l’avinguda de la Generalitat o al Polígon Sud, per exemple.

POLÍGON SUD

Per millorar la mobilitat, l’accessibilitat i la seguretat viària, s’han retolat i senyalitzat els carrers i les naus i, recentment, s’han pintat al paviment passos per a vianants, zones d’estacionament i indicacions del sentit de la conducció i de la prioritat de pas. A banda dels semàfors que s’han col·locat als accessos des de l’avinguda de la Generalitat per evitar accidents.

AVINGUDA DE LA GENERALITAT

S’han ampliat les voreres en diferents punts de l’avinguda i s’han fet una mica més estrets els carrils per fomentar la reducció de la velocitat, tenint en compte que la velocitat màxima permesa a tot el nucli urbà és de 40 km/h.

També s’han afegit passos de vianants i s’han adaptat a la normativa d’accessibilitat els passos ja existents. I s’han millorat diverses interseccions en què els vehicles feien una maniobra força perillosa, per exemple, a l’altura dels carrers de la Llibertat, d’Ignasi Iglésias o de Balmes.

 

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '11-03-2019 17:15