Aquest diumenge el Papiol netejarà el seu entorn natural (Clean Up Day)

2018-05-09 00:00:00

En el marc de l'European Clean Up Day, per al pròxim diumenge 13 de maig s'han organitzat al Papiol dues activitats amb la finalitat de netejar l'entorn natural papiolenc. Així, papiolencs i papiolenques recolliran durant el matí la brossa que trobin pel camí de Ca n'Amigonet i per recorregut que proposa la 32a Caminada Popular del GEP.

L'European Clean Up Day és una jornada que s'organitza anualment a nivell europeu. L'any passat al Papiol, un grup d'una cinquantena de voluntaris i voluntàries van arreplegar de la zona de les Escletxes del Papiol, dins del Parc Natural de Collserola, un total de 1.445 kg de residus, la majoria dels quals terres i runes.

Enguany, l'actuació es farà a dos indrets. Un d'ells serà el camí de Ca n'Amigonet.

L'altre indret a netejar serà el recorregut de la Caminada Popular que cada any organitza el Grup Excursionista del Papiol (GEP) per aquestes dates. Aquest any el GEP ha volgut aprofitar la caminada per participar amb aquesta jornada de neteja.

En el Clean Up Day Papiolenc participen les entitats locals següents: l'Espai de Recerca pel Patrimoni del Papiol, l'Esplai Pa amb Tomàquet, el GEP i l'AELE (Associació Excursionista Les Escletxes), amb la col·laboració de l'Ajuntament del Papiol. Hi participen, també, el Departament de Territori i Sostenibilitat, l'Agència de Residus, la Diputació de Barcelona, Cicloplast i Ecovidrio.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '22-01-2019 15:03