Dades de seguiment dels contagis a Catalunya

2020-03-30 00:00:00

El sistema de salut de Catalunya facilita diàriament informació numèrica, descriptiva i actualitzada sobre l'estat i l'evolució de la pandèmia de COVID-19 arreu del territori català (per comarques, àrees bàsiques de salut (ABS), municipis....). Ho fa a través de la pàgina web de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS). Aquesta és la font d’informació de què disposen els ajuntaments per poder seguir l’evolució dels contagis a cada municipi, també disponible per a tota la ciutadania.

L’enllaç per obtenir aquestes dades és el següent: 

http://aquas.gencat.cat/ca/actualitat/ultimes-dades-coronavirus

 

El tipus d’informació que ofereix l’Agència a través d’aquest enllaç és:

1. Mapa interactiu de casos positius

Mostra el nombre de casos positius a cada àrea bàsica de salut de Catalunya.

2. Anàlisi de les últimes dades

Ofereix gràfiques dinàmiques i interactives sobre la pandèmia.

3.  Mapa de casos STOP COVID19

Mostra el nombre de casos reportats pels usuaris mitjançant l'app STOP COVID19.

Amb el teu cursor podràs veure al mapa la quantitat d'informes amb símptomes greus, lleus i sense símptomes (símptomes reportats agregats a una resolució de aproximada de 300 metres x 300 metres per raons de privacitat.) Només s'ha tingut en compte l'últim test d'autoavaluació enviat per cada usuari.

 

SOBRE L’APP STOP COVID19

http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/stop-covid19-cat/


El sistema sanitari té una app (STOP COVID19) a la disposició de les persones que tinguin símptomes de coronavirus o que hagin estat en contacte amb algú diagnosticat.

El sistema sanitari farà la vigilància del teu cas a partir de les dades enviades per l’aplicació i, si és necessari, activarà els serveis del centre d’atenció primària o els serveis d’emergències mèdiques. També et permetrà dur a terme el control epidemiològic de la pandèmia al territori.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '01-04-2020 14:03