El Govern del Papiol va explicar ahir la feina feta fins ara

2018-06-08 00:00:00

Ahir al vespre va tenir lloc a la sala de l'Esbarjo l'acte públic a través del qual el Govern del Papiol explica anualment a la ciutadania l'estat d'execució del Pla d'Actuació Municipal (PAM).

A començament d'aquest mandat 2015-2019, el Govern papiolenc es va comprometre a fer un cop l'any un acte per retre comptes sobre les actuacions que s'estan fent des de l'Ajuntament per desenvolupar el projecte que van proposar i que va quedar resumit en un document, un programa de govern, el PAM.

El document recull una trentena de propostes que dibuixen els principals eixos d'actuació municipal. Va ser el resultat de fusionar consensuadament les propostes incloses en els diferents programes electorals de les formacions polítiques que integren l'executiu local. L'actual PAM del Papiol recull aquells aspectes programàtics en què coincidien els programes i que es van considerar prioritaris.

Segons van explicar ahir els set membres del Govern, quan encara falta un any per a les properes eleccions municipals, s'han dut a terme la majoria de les propostes i s'està treballant en la resta.

També van destacar la bona entesa que hi ha entre tots els integrants del Govern, així com la transversalitat que caracteritza la seva manera de treballar.

Podeu consultar les propostes del PAM en el document adjunt.

Recursos relacionats

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '22-01-2019 15:03