El Papiol acull aquest dissabte un dels concerts del Musicoral del Baix Llobregat

2018-03-23 00:00:00

El Poliesportiu del Papiol acollirà aquest dissabte a la tarda una trobada de cantaires en el marc de la 33a Musicoral del Baix Llobregat, que organitza la Federació Catalana d'Entitats Corals (FCEC) cada quatre anys. La trobada de dissabte al Papiol està organitzada per la coral papiolenca La Perdiu, amb la col·laboració de l'Ajuntament del Papiol.

La trobada aplegarà quatre corals de la comarca, que oferiran un concert que començarà a dos quarts de set de la tarda. L'entrada al concert és gratuïta. Les formacions participants són: Coral Diadema (Corbera de Llobregat), Societat Coral Centenària la Coloma (Esplugues de Llobregat), Coral Pedres Blanques (Sant Boi de Llobregat) i Orfeó Catalònia (Cornellà de Llobregat).

La coral centenària del Papiol, la Coral La Perdiu, farà d'amfitriona de la trobada.

En el marc de la 33a edició del Musicoral del Baix Llobregat, s'han fet diferents concerts a diverses poblacions de la comarca: Sant Feliu de Llobregat, Martorell, Abrera, l'Hospitalet de Llobregat, Begues, Sant Boi de Llobregat, Gavà i El Prat de Llobregat. El del Papiol serà el darrer dels concerts d'aquesta edició.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '22-01-2019 15:03