Entrevista a l'equip de Govern del Papiol sobre la gestió de la crisi del coronavirus (28.03.20)

2020-03-28 00:00:00

El passat 14 de març va entrar en vigor una resolució de la Generalitat que ampliava i intensificava les mesures preventives tendents a reduir l'activitat del país i evitar les concentracions de persones per a la prevenció i el control del contagi del coronavirus.

El 15 de març va entrar en vigor el decret del Govern Espanyol que declarava l’estat d’alarma a tot l’Estat, amb l’objectiu d’afrontar la situació d’emergència sanitària. L’estat d’alarma, i la llarga llista de mesures de confinament que comporta, ha quedat prorrogat fins al 12 d’abril.

Cada dia ens llevem amb un allau de notícies i informacions sobre la renovació i actualització de les mesures que es prenen des de tots els governs, el central, els autonòmics i els locals, cadascun en el marc de les seves competències.

Al Papiol, el Govern Municipal treballa intensament en el marc de les seves competències per gestionar de la manera més eficaç i eficient possible una crisi sense precedents, que ens afecta de manera similar a escala mundial, tot i les particularitats de cada territori. En l’àmbit local, cada ajuntament ha de gestionar la situació de manera coherent amb l'Estat, la seva comunitat autònoma i les circumstàncies pròpies de cada municipi.

Avui, a través d’una entrevista, l’equip de Govern del Papiol ens informa de com està treballant per fer front a la situació.

Us facilitem l'entrevista en arxiu pdf (documents adjunts).

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '30-03-2020 12:56