El Pau Vila farà molt goig!

2019-09-02 00:00:00

Durant tot el mes d’agost l’Ajuntament ha estat treballant en el manteniment i la millora dels tres equipament educatius del Papiol. La inversió més notable és la que s’ha fet al col·legi Pau Vila.

Al Pau Vila, s'hi ha treballat per fer dos sorrals al pati i una tarima, per millorar l’accessibilitat a zona de l’entrada, per impermebilitzar el porxo, per instal·lar-hi dues fonts, per canviar les finestres velles de la part més antiga per finestres d’alumini amb doble vidre, per eliminar les gelosies de la biblioteca, per pintar el menjador i els passadissos i per canviar el terra de les aules de P3.

La direcció de l’escola i moltes de les persones que avui hi ha passat per diversos motius (inspecció de les obres o compra de llibres) comentaven que aquest curs “el Pau Vila farà molt goig!”. L’alcalde, Joan Borràs, el primer tinent d’alcalde, Jordi Bou, i la regidora d’educació, Anna Serra, han visitat el centre d’infantil i primària aquest matí per veure com s’està acabant la feina.

Pel que fa a l’escola bressol, aquestes vacances s’ha arranjat el sorral del pati; i a l’Escola de Música i Dansa, s’ha canviat el terra de la sala de dansa.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '02-09-2019 13:13