Un dia al Papiol


No en passis de llarg!

El Papiol és un municipi força singular del Baix Llobregat, dins de l’àrea metropolitana de Barcelona, amb molts indrets i racons per descobrir i gaudir. És un poble mil•lenari, que es va anar construint sobre un turó d’uns 160 m d’altura al voltant del castell (s. X).

A només 20 minuts de Barcelona, té una ubicació i un entorn privilegiats i bona comunicació. No és un lloc de pas i, precisament per això, s’hi viu amb tranquil•litat. La seva extensió és de 8,96 km² i el seu patrimoni natural és molt ric i atractiu. La major part del terme és accidentat. És una porta d’accés al Parc Natural de Collserola, i també al parc fluvial del riu Llobregat. Conserva una personalitat i un tarannà propis d’un poble petit, on les relacions entre veïns són properes i familiars.

L'Ajuntament del Papiol ha creat la col·lecció de publicacions impreses en format tríptic sota el lema Un dia al Papiol, pensada per visibilitzar i promocionar els diferents atractius i recursos turístics del municipi i, al mateix temps, per realçar-ne el valor. 

Del Papiol a l'Ermita de la Salut

El número u de la col·lecció il·lustra la ruta de muntanya que hi ha per anar a peu o en bicicleta des del centre urbà fins a l'ermita de la Salut. S'ha fet sobre una ruta senyalitzada pel Parc de Collserola. 

Tríptic número 1 de la col·lecció Un dia al Papiol: ruta Del Papiol a l'Ermita de la Salut

El Papiol Patrimoni

El número dos de la col·lecció parla d'una ruta de turisme cultura pel nucli urbà papiolenc per descobrir i redescobrir alguna de les peces del patrimoni arquitectònic local més interessants. 

Tríptic número 2 de la col·lecció Un dia al Papiol: ruta El Papiol Patrimoni

El Papiol Escape

Us presentem El Papiol Escape, un joc de pistes per a tota la família. 

L'objectiu del joc és obrir la gàbia i trobar les set pedres abans que el diable se'n surti amb la seva i acabi provocant l'esfondrament del Castell. 

Descarrega el joc del Papiol Escape

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 28-02-2022 12:26