Els Papiol es retroba amb la Festa Major adaptada a les restriccions de la COVID

2021-07-21 19:00:00

Torna la Festa Major al Papiol del 21 al 25 de juliol i ho fa amb un format adaptant-se a les mesures COVID, amb anomenats limitats, entrada prèvia, finalització dels actes a les 00.30 h i totes les mesures higièniques per tal de garantir la màxima seguretat als assistents als actes.

Torna la Festa Major al Papiol del 21 al 25 de juliol i ho fa amb un format adaptant-se a les mesures COVID, amb anomenats limitats, entrada prèvia, finalització dels actes a les 00.30 h i totes les mesures higièniques per tal de garantir la màxima seguretat als assistents als actes.

Després que la Festa Major del 2020 quedés suspesa a causa de les restriccions, aquest any l'Ajuntament ha volgut oferir a la ciutadania unes festes que s'adapten a la situació actual i que remarquen l'esperit de la Festa Major.

Ens retrobem amb la Festa Major. Ens retrobem amb els veïns i veïnes. Ens retrobem amb la cultura. Ens retrobem amb les penyes. Ens retrobem amb EL PAPIOL.

Una programació per a tothom 

El tret de sortida de la programació és un cinema a la fresca amb un documental local que parla de les poes del Papiol per obrir boca abans de la projecció de Jumanji: Siguiente nivel.

L’inici oficial, però serà dijous amb el pregó a càrrec de Long Li Xue Youtuber i humorista català, actualment participa al programa Adolescents iCat i va ser presentador de l’última edició de la Nit literària de Santa Llúcia.

Dins de la programació trobem propostes per a totes les edats i gustos. El públic familiar tindrà l’oportunitat de viure la música en directe de The Penguins amb l’espectacle Reggae per xics el dissabte a les 11.30 h. També hi ha una proposta teatral el diumenge a les 12 h, per fer gaudir als més menuts de la casa amb l’obra La rateta voladora. Hi ha programat un taller de música en família per a nadons de 0 a 3 anys diumenge al matí.

El Papiol i la seva història són els protagonistes del joc de pistes i enigmes organitzat al matí de divendres i la tarda del dissabte, on per grups de màxim 6 persones hauran de trobar les set pedres màgiques i vèncer al diable.

El públic jovent també tenen cabuda a la Festa Major amb la celebració de dos concerts joves, el primer amb bandes locals el divendres a la nit i el segon, el dissabte amb els grups Obsesion band i The Txandals. Torna la música de les orquestres al Papiol i a la Festa Major amb l'actuació aquest divendres a les 20 h de l'orquestra La Selvatana i l'orquestra Milenium per diumenge a les 22.30 h. Els amants de les sardanes tindran oportunitat de gaudir d'un concert diumenge a les 19 h amb la Cobla Jovenívola de Sabadell.

Per refrescar-se i portar millor les altes temperatures, diumenge al migdia i a la tarda us podreu divertir baixant pel tobogan aquàtic.

La cultura popular i el foc s’alien dissabte a les 21 h per oferir als veïns i veïnes del Papiol un espectacle de música, llums i foc pels amants de la pólvora. Per posar a guinda a la festa, tindrem l’espectacle Ara més amb l’humorista Pep Plaza el diumenge al vespre.

El mític trenet de Festa Major tornà a circular pels carrers de poble dins del marc de la Festivitat. És totalment gratuït i el seu horari és de:

Dijous 22. de 19.00 a 24.00 h

Divendres 23: d'’11.00 a 14.00 h i de 17.00 a 21.00 h

Dissabte 24: d’11.00 a 13.30 h i de 17.30 a 21.00 h

La celebració de l'espectacle de cloenda del castell de foc que cada any es fa per posar punt final a les festes, està pendent de realització per perill d'incendi. El Papiol està inclòs en el Pla Alfa amb un nivell 2 i això implica que no es pot fer foc. És per això que la celebració dels focs artificials estarà condicionada pel nivell en el qual es trobi el Papiol el diumenge.


Unes festes adaptades a la COVID

Les noves restriccions sanitàries han provocat que per tal de poder celebrar aquesta Festa Major s'hagin hagut d'adaptar alguns actes fins a poder trobar la manera per fer-los de forma segura. Enguany tots els actes tenen un aforament limitat i reduït, és per això que s'ha iniciat la reserva prèvia d'entrades per alguns actes a través d'un aplicatiu. Per altres esdeveniments programats, en canvi cal portar emplenat una declaració de responsabilitat.

L'horari de finalització dels actes s'ha adaptat a la nova normativa i per tant totes les activitats finalitzen a les 00.30 h.

La mascareta, la distància així com el rentat de mans o a prohibició de fumar i menjar dins del recinte són algunes de les mesures que els i les assistents als actes hauran de complir.


Comparteix les teves fotos a les xarxes socials amb l'etiqueta #FestaMajorPapiol21 i #EnsRetrobem 

 

Salut, responsabilitat i visca la Festa Major!

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '22-07-2021 09:17