Recepció institucional del Parc de l'1-O

2020-10-01 00:00:00

Aquest migdia s’ha fet un acte de recepció institucional del nou Parc de l’1 d’Octubre del Papiol, al qual s’ha convocat un grup reduït i representatiu: el conjunt del consistori; representants de l’ANC, Òmnium i el Consell del Poble; arquitectes municipals i l’empresa contractista. El nou espai públic s’inaugurarà oficialment com toca quan els protocols de seguretat sanitària ho permetin. Avui l'acte s’ha fet seguint els protocols.

Al nou Parc de l’1-O, ubicat a la zona de les escoles, ja fa dies que hi ha activitat. El parc va quedar pràcticament del tot acabat aquest estiu i des del 14 de setembre funciona com a pati de l’Escola Pau Vila. Fora de l’horari escolar, està obert a tota la ciutadania.

Les decisions, tant la de fer el parc com la d’assignar-li el nom Parc de l’1-O, es van debatre al Consell del Poble i es van validar per aquest òrgan de participació ciutadana.

El nou espai de lleure entre l’Escola de Música i l’Escola Pau Vila ajuda a unificar entorn urbà i entorn natural. El parc afegeix valor a la plaça on s’ubiquen aquests centres i és un accés directe a les Escletxes.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '01-10-2020 13:47