Servei d'orientació emocional i relacional per a joves

2023-02-07 00:00:00

El jovent del Papiol ara té accés al Servei d’Orientació i Acompanyament Emocional i Relacional per a Joves “Connecta’t”. Aquest servei vol oferir un espai de trobada, suport, orientació i acompanyament terapèutic per millorar el benestar integral de joves de 12 a 25 anys.

El servei ofereix suport especialitzat quan hi ha una dificultat o problemàtica específica, relacional o emocional, amb intervenció terapèutica en l'àmbit individual (situacions de desorientació acadèmica, formativa i laboral, situació de crisi familiar i de relació amb els iguals, així com altres aspectes que puguin estar afectant el benestar emocional propi com problemes d'addició, alimentaris, d'autoestima, etcètera, deguts a qualsevol circumstància).

Al Papiol, el servei funciona dijous de 15.30 a 19.30 h a l’espai d'entitats, ubicat a l’edifici de la Biblioteca Valentí Almirall. Es tracta d’un servei gratuït i per al qual no cal cita prèvia.

Aquesta acció s’emmarca dins del Programa de Benestar Emocional del Baix Llobregat, un programa desenvolupat pel Consell Comarcal amb el finançament de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya i que comptarà amb tot un seguit d’accions per afavorir el benestar i la salut emocional.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '16-02-2023 12:40