El Papiol es prepara per commemorar el dia contra la violència vers les dones

2021-11-09 09:00:00

El pròxim 25 de novembre és el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones,i per commemorar aquest dia, des de l'Ajuntament s'han organitzat diverses activitats.

Del 15 a 24 de novembre s'habilitarà a la biblioteca Valentí Almirall una bústia per introduir cartolines amb frases que considerem són micromasclismes. Les cartolines amb les frases de tota la ciutadania, formaran part d'una cadena que trencarem simbòlicament el dia 25.

Per aquest dimecres 24 des de la Biblioteca s'ha programat una activitat pensada pel públic jove on a través d'una xerrada sota el nom "Reflexió sobre la violència de gènere" es vol posar en veu,  a  través d'una composició teatral a una problemàtica que malauradament afecta a moltes dones. 

Pel mateix 25 de novembre es farà la lectura del manifest a les 19 h a l'Ajuntament. 

El divendres 26 s'ha organitzat a les 19 h al Poliesportiu de Papiol una masterclass de defensa personal a càrrec del Club d'Arts Marcials del Papiol.

En la mateixa línia i des del Consell Comarcal, s'organitza la 8a Marxa El Baix Llobregat contra la violència masclista el diumenge 28. Aquesta caminada lila s'inicia a les 9 h i té com a punt de partida el Pavelló Municipal del Papiol i finalitza al parc Torreblanca a Sant Feliu de Llobregat on es trobaran totes les companyes de la resta de municipis del Baix Llobregat.

El recorregut de la marxa és :
Pavelló Municipal - C. Pau Casals, s/n, C. del Pi, cruïlla a l'esquerre per C. del Cireré, Camí de Can Rabella, C. Riera de Vallvidriera, Ponts de Can Baruta, C. Ramón Llull, C. Jacint Verdaguer, arribada al punt de sortida de la ruta de Molins de Rei, on també es sumarà la marxa que surt de Cervelló.  
Temps de recorregut aproximat (fins Molins): 1h.
Temps total de recorregut (El Papiol - Sant Feliu de Llobregat, Parc Torreblanca): 2 h 15 mintus aprox.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '22-11-2021 19:34