Millores en les línies d'autobús interurbans

2023-03-27 00:00:00

La Generalitat atén les peticions de l’Ajuntament i la ciutadania del Papiol d’ampliar horaris i parades en el servei d’autobusos interurbans.

La línia L4, que fa el trajecte entre Rubí i Molins de Rei, que ara només fa  tres expedicions diàries els dies feiners, passarà a dir-se L59, amb la novetat de sis expedicions més entre el Papiol i l’Hospital Broggi. A més, ampliarà el nombre de parades dins del Papiol

També millorarà la línia L67, que cobreix el trajecte entre Castellbisbal i Barcelona. Es modificaran els horaris dels primers autobusos del matí per afegir una expedició més a la línia. El primer autobús del dia des de Barcelona, que sortirà a les 7.27 h des de la parada de Maria Cristina (av. Diagonal), pararà al Papiol (només a l’estació de Rodalies). L’últim bus que surt de Castellbisbal, també tindrà parada a l’estació del Papiol. Tot això, de dilluns a divendres.

 

Una altra millora pel que fa a la L67 és que els autobusos que sortiran de Barcelona faran una nova parada, al Papiol de Baix, si el passatge ho demana i només per baixar.

 

Consulta els nous horaris en els següents enllaços:

Horaris L67
Horaris L59

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '29-03-2023 11:59