Obres al carrer de l'Abat Escarré

2023-07-21 00:00:00

 

L’Ajuntament ja va anunciar en el seu moment que remodelaria durant el 2022 i el 2023 el carrer de l’Abat Escarré, el carrer de Barcelona i la plaça de Rafael Casanova. Aquestes obres són la continuació de la remodelació del carrer Major i de la plaça de l’Església. Aquests dies han començat els treballs al carrer de l’Abat Escarré.

La intervenció en aquest carrer farà que el centre del poble quedi urbanísticament més harmonitzat i resulti més accessible als vianants. L’Ajuntament va explicar al Consell del Poble i al veïnat com serà la remodelació i ha tingut en compte les seves propostes i suggeriments.

Tota aquesta zona del nucli urbà (carrer Major, plaça de l’Església, carrer de l’Abat Escarré, carrer de Barcelona i plaça de Rafael Casanova) quedarà més unificada: esdevindrà tota una plataforma única, ja que se suprimiran les voreres i l’espai destinat als cotxes quedarà al mateix nivell.

 

CIRCULACIÓ EN COTXE PELS CARRERS AFECTATS

El carrer de l’Abat Escarré ha quedat tallat al trànsit rodat des de la plaça de l’Església fins al carrer de Barcelona. Com a conseqüència, el carrer Major queda temporalment habilitat en tots dos sentits per als vehicles. Els cotxes han de continuar sortint del carrer de la llibertat girant a mà dreta, ja que el carrer de Barcelona continua tallat perquè també està en obres.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '21-07-2023 14:57