La clau està en l'orgànica

2019-11-04 00:00:00

L’Ajuntament del Papiol ha engegat una campanya per fomentar hàbits i comportaments responsables amb el medi ambient, com incrementar la recollida selectiva de la fracció de residus orgànics i, d’altra banda, reduir els residus impropis que la contaminen i que dificulten el compostatge, com les bosses de plàstic. Amb aquests objectiu, durant el 2020 s’obsequiarà l’usuariat de la Deixalleria amb bosses compostables

Així, se’ls proposa que quan visitin la Deixalleria per fer-ne ús, hi vagin amb la targeta promocional “Reciclo en Clau Papiol”, al dors de la qual s’estamparà un segell cada vegada. Amb 10 segells, es regalaran 10 paquets de bosses biodegradables.

Les targetes promocionals es repartiran aquests dies a les llars del Papiol.

“En Clau Papiol”, accions a favor del planeta

Aquesta acció s’emmarca en el context de la campanya “En Clau Papiol”, que comprèn diferents accions a favor del planeta, totes amb la finalitat de fomentar hàbits i comportaments responsables amb el medi ambient i aconseguir menys residus, més sostenibilitat i menys xoc climàtic.

Sota l’eslògan “Fem-ho en Clau Papiol, obrim-nos al futur!”, la campanya convida a pensar globalment i a actuar localment; i a fer-nos responsables d’un problema que demana la implicació per part de tothom, col·lectivament i individual.

Les accions “En Clau Papiol” compten amb la col·laboració de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '11-11-2019 13:23