Aquest vespre s'activaran les claus dels nous contenidors

2021-10-11 00:00:00

Ha arribat el dia! Avui a les 20 hores entraran en funcionament totes les claus magnètiques del Papiol, que serviran per obrir els nous contenidors de residus orgànics i inorgànics que estrenem a tot el poble. L’Ajuntament treballa contrarellotge per incorporar els pedals que falten en alguns contenidors.

Pràcticament totes les llars del municipi ja tenen la Clau Papiol i pràcticament tots els contenidors nous ja tenen pedal per aixecar la tapa amb el peu.

 

 

LLIURAMENT DE LES CLAUS

 

Pel que fa a les claus que encara s’han d’entregar, demà dimarts 12 d’octubre es reforçarà el servei de l’estan informatiu. Veïns i veïnes hi podran passar a recollir la Clau Papiol. La parada s’instal·larà de 10 a 14 hores a la plaça de Gaudí (la Florida).

 

Dissabte 16 i diumenge 17 d’octubre també tornarem a tenir punt informatiu i de lliurament de claus, cubells per als residus orgànics i bosses compostables.

 

 

INCORPORACIÓ DE PEDALS

 

Quant als pedals, hi ha hagut un contratemps relacionat amb el transport d’aquests elements, provinents d’Alemanya. Els propers dies s’aniran incorporant els pedals als contenidors que encara no el tenen.

 

 

ATENCIÓ DIRECTA

Per a qualsevol qüestió sobre els contenidors, podeu utilitzar els dos canals d’atenció directa i exclusius per a aquest tema:

 

Whatsapp: 678 02 05 26

Adreça electrònica: papiol.mediambient@elpapiol.cat

 

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '11-10-2021 11:47