La Diputació de Barcelona continuarà donant suport als governs locals

2022-03-17 00:00:00

L’alcalde del Papiol, Joan Borràs, i més de 150 alcaldies de la província de Barcelona s’han trobat aquesta setmana amb la Diputació de Barcelona per parlar de la continuïtat de l’aliança que existeix entre la Diputació i els ajuntaments.  L’aliança té com a objectiu el suport als municipis per part de la Diputació. 

EI pressupost de la Diputació de Barcelona per al 2022 és el més elevat de la història d’aquesta institució, amb 1.060 milions d’euros. Més del 70% d’aquest pressupost el destinaran a prestar suport directe als governs locals perquè puguin dur a terme projectes als municipis.

Des de l'Ajuntament, s'ha treballat activament per cercar fonts de finançament alternatives per a la prestació dels serveis municipals, que s'han anat ampliant per cobrir les necessitats i demandes de la ciutadania. Principalment, aquestes fonts alternatives són aportacions d'altres administracions públiques, com subvencions de la Diputació de Barcelona o l'AMB.

Foto: Òscar Ferrer / Diputació de Barcelona

Més informació:

https://www.diba.cat/web/sala-de-premsa/-/la-diputaci%C3%B3-de-barcelona-refor%C3%A7a-l-alian%C3%A7a-amb-els-ajuntaments-de-la-prov%C3%ADncia-per-fer-front-a-la-crisi-social-i-econ%C3%B2mica

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '17-03-2022 13:30