Valoració de la Mitja Kids del Papiol 2022

2022-05-04 00:00:00

Jordi Merino, president de la Federació d’Entitats Excursionistes de Cataluña (FEEC), ha felicitat l’Escola Trail Barcelona per organitzar la Mitja Kids del Papiol i per la feina que fan per fomentar les curses de muntanya entre infants i joves i garantir el futur d’aquesta afició a Catalunya.

La cursa de muntanya Mitja Kids del Papiol va arribar a la cinquena edició diumenge passat, 1 de maig de 2022, amb un èxit de participació de 350 corredors i corredores de 0 a 18 anys. De fet, aquest és el límit màxim permès pel Parc de Collserola, escenari de la carrera.

La Mitja Kids està integrada dins del I Circuit d’Escoles Trail de la FEEC. A banda dels infants i joves de l’escola de trail papiolenca, l’esdeveniment va atreure participants d’altres escoles de trail d’arreu de Catalunya: de la Cerdanya, Bisaura, el Montseny, Girona o Montroig del Camp.

També va comptar amb l’assistència del president de la FEEC.

La Mitja Kids no sols fomenta l’afició de córrer per la muntanya. També té un vessant solidari. Enguany han aconseguit una aportació de més de 600 euros a la Fundació Oncolliga de Girona.

La Mitja Kids compta amb el suport de l’Ajuntament del Papiol.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '05-05-2022 10:40